Iulie 28, 2020
Logitech G lansează versiunea fără fir a căștilor de gaming premiate LIGHTSPEED ...
Iulie 07, 2020
Seria Master, cea mai vândută de la Logitech este disponibilă pentru artiștii ...
Iulie 07, 2020
AMD oferă consumatorilor mai multe opțiuni decât până acum cu noile procesoare ...
Iulie 06, 2020
Distribuitor cu valoare adăugată ASBIS începe oficial să furnizeze Tintri®, ...
Iunie 29, 2020
În iunie 2020, Intel lansează procesoarele „Lakefield”, procesoare Intel Core ...
Iunie 25, 2020
Noi servere Supermicro cu PCIe Gen 4 complet optimizate pentru noile GPU-uri ...
ASBIS Romania si LENOVO au incheiat un parteneriat de distributie in Romania

Iunie 24, 2009

ASBIS Romania si LENOVO au incheiat un parteneriat de distributie in Romania

Bucuresti, 24 iunie 2009: Lenovo, unul dintre producatorii de top de PC-uri din lume, isi extinde reteaua de distribuție in Romania incheind cu ASBIS un acord de distributie pentru intreaga gama de calculatoare mobile si desktop.

Prin aceasta ASBIS isi extinde oferta sa de calculatoare oferind pieței, prin intermediul rețelei proprii de revanzatori, noi produse care sa raspunda mai bine cerințelor diverselor modele de utilizare si nevoi ale utilizatorilor finali, fie ca sunt persoane juridice sau fizice.

Acest parteneriat permite aducerea si oferirea catre clienții din Romania a celor mai noi produse si tehnologii de la Lenovo. Spre exemplu, produse din noua serie de notebook-uri ThinkPad SL lansate pe 16 iunie a.c. se vor regasi in oferta ASBIS inca din aceasta luna. Cele trei notebook-uri lansate – SL300, SL400 si SL500 – includ ultimele tehnologii in materie de conectivitate si multimedia, ca de exemplu conxiune mobila broadband de mare viteza incorporata, excelentele performante HD oferite de un DVD player Blu-Ray opțional, precum si un finisaj in negru lucios pe capac ce confera un aspect deosebit.

“Introducerea produselor Lenovo in oferta noastra reprezinta un element foarte important pentru noi si pentru utilizatorii pe care ii deservim, caci Lenovo este o firma foarte ambițioasa si inovatoare. Abordarea lor se bazeaza pe prețuri competitive si pe un standard ridicat de calitate.” a declarat Monica Aluas, Directorul General al ASBIS Romania. “Lenovo adreseaza foarte bine zona de firme, indeosebi IMM-urile, si vizeaza o abordare la fel de viguroasa si in zona consumatorilor individuali.”

Despre Lenovo

Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) este o companie dedicata realizarii celor mai inovatoare computere personale din lume. Modelul de business al Lenovo se bazeazã pe inovație, eficiența operaționala si satisfacerea clienților, ca si pe investițiile realizate pe piețele emergente. Formata in urma achiziționarii de catre Lenovo Group a fostei Divizii de Computing Personal a IBM, compania creeaza, produce si lanseaza pe piața produse si servicii tehnologice fiabile, de inalta calitate, sigure si simplu de folosit. Lenovo deține centre de cercetare importante in Yamato, Japonia, in Beijing, Shanghai si Shenzhen, China si in Raleigh, Carolina de Nord. Pentru mai multe informații, accesați www.lenovo.com