Septembrie 07, 2020
Cu noul produs, Western Digital continuă să-și extindă portofoliul de stocare ...
Septembrie 03, 2020
Intel lansează procesoarele Intel® Core ™ din a 11-a generație cu grafică ...
Modernizare IT cu serverele PowerEdge
Go Bigger - cel mai reușit program pentru partenerii Dell Technologies
Septembrie 01, 2020
Pe măsură ce lumea IT se confruntă cu provocări din ce în ce mai diverse, ...
August 28, 2020
Pentru a sărbători 95 de ani de inovație în materie de sunet, design și ...
Eveniment pentru partenerii ASBIS pentru prezentarea celor mai noi produse si oportunitati de la Dell, Microsoft si Intel

Iunie 06, 2011

Dell, Microsoft, Intel

In decursul a câteva ore primiti cele mai importante informații legate de acești vendori. Noile modele Dell Inspiron, Inspiron 15R Switch, smarthone-uri Steak si Venue Pro etc. Prezentari, show-case, networking.

ASBIS Romania organizează pentru partenerii sai o întâlnire în cadrul căreia se vor prezenta cele mai noi produse și oportunități de afaceri de la Dell, Microsoft și Intel și în care se vor aborda, in mod direct, diverse subiecte importante pentru firmele participante.

Ne propunem ca în decursul a câteva ore să furnizăm participantilor cele mai importante informații legate de acești vendori. Vom prezenta noile modele Inspiron 15R, Inspiron 15R Switch, Vostro 3550 și XPS L2 și noile generații de smartphone-uri Streak 7 și Venue Pro de la Dell,elemente-cheie despre produsele și serviciile Microsoft și avantajele noii platforme Sandy Bridge de la Intel. De asemenea, participanetii vor putea afla mai multe despre accesoriile Dell distribuite de ASBIS Romania si vor putea vedea multe dintre acestea în cadrul show-case-ului din cadrul evenimentui.

Evenimentul va avea loc pe 21 iunie 2011, la ora 9:30, la Hotel Caro (Bd. Barbu Vacarescu 164A, Tel. 021 208 6100, http://hotelcaro.ro). Evenimentul este destinat numai firmelor revanzatoare partenere ASBIS Romania.

Confirmarile de participare se transmit la adresa dragusin.puiu@asbis.ro sau prin telefon la 021 337 1096-99, 0753 015 705.

Va asteptam,
Echipa ASBIS Romania