Octombrie 15, 2020
Distribuitorul cu valoare adaugată ASBIS anunță parteneriatul cu Kemp, lider în ...
Octombrie 09, 2020
Prestigio prezintă boxa puternică Supreme cu un design magnetic unic și funcția ...
Octombrie 01, 2020
Prestigio prezintă o gamă de stații de încărcare fără fir, invizibile ce pot fi ...
Septembrie 25, 2020
Soluția cea mai bună pentru clienții ce suportă sarcini de lucru precum HPC, ...
Septembrie 24, 2020
Pentru a avea acces la muzică cât mai simplu posibil, Bang & Olufsen lansează ...
Septembrie 21, 2020
MX Anywhere 3 îmbunătățește fluxul și spațiul de lucru
Eveniment pentru partenerii ASBIS pentru prezentarea celor mai noi produse si oportunitati de la Dell, Microsoft si Intel

Iunie 06, 2011

Dell, Microsoft, Intel

In decursul a câteva ore primiti cele mai importante informații legate de acești vendori. Noile modele Dell Inspiron, Inspiron 15R Switch, smarthone-uri Steak si Venue Pro etc. Prezentari, show-case, networking.

ASBIS Romania organizează pentru partenerii sai o întâlnire în cadrul căreia se vor prezenta cele mai noi produse și oportunități de afaceri de la Dell, Microsoft și Intel și în care se vor aborda, in mod direct, diverse subiecte importante pentru firmele participante.

Ne propunem ca în decursul a câteva ore să furnizăm participantilor cele mai importante informații legate de acești vendori. Vom prezenta noile modele Inspiron 15R, Inspiron 15R Switch, Vostro 3550 și XPS L2 și noile generații de smartphone-uri Streak 7 și Venue Pro de la Dell,elemente-cheie despre produsele și serviciile Microsoft și avantajele noii platforme Sandy Bridge de la Intel. De asemenea, participanetii vor putea afla mai multe despre accesoriile Dell distribuite de ASBIS Romania si vor putea vedea multe dintre acestea în cadrul show-case-ului din cadrul evenimentui.

Evenimentul va avea loc pe 21 iunie 2011, la ora 9:30, la Hotel Caro (Bd. Barbu Vacarescu 164A, Tel. 021 208 6100, http://hotelcaro.ro). Evenimentul este destinat numai firmelor revanzatoare partenere ASBIS Romania.

Confirmarile de participare se transmit la adresa dragusin.puiu@asbis.ro sau prin telefon la 021 337 1096-99, 0753 015 705.

Va asteptam,
Echipa ASBIS Romania