Iunie 17, 2022
BlackBerry a fost remarcat în două categorii pentru capacitățile sale de ...
Mai 31, 2022
European Hardware Association (EHA) a anunțat dispozitivele și componentele ...
Mai 23, 2022
Mai 16, 2022
Procesorul Habana Gaudi2 oferă o performanță de două ori mai mare decât GPU-ul ...
Mai 16, 2022
Performanță ridicată în fiecare clasă. Echipată cu arhitectura AMD RDNA™ 2, ...
Aprilie 29, 2022
Infinidat a anunțat următoarea generație de matrice în stare solidă din ...
ASBIS aniversează 15 ani de parteneriat cu Dell

Mai 23, 2022

ASBIS aniversează 15 ani de parteneriat cu Dell

23 mai 2022 - Luna mai a acestui an marchează cea de-a 15-a aniversare a colaborării dintre ASBIS și Dell. În toată această perioadă, cele două companii s-au dovedit a fi parteneri valoroși unul pentru celălalt, obținând împreună rezultate excelente.

De-a lungul anilor, ASBIS a înregistrat o creștere constantă, iar până în 2021 a obținut rezultate record, aproape dublând vânzările de laptopuri, servere și monitoare pentru partenerul său. Companiile și-au extins parteneriatul și în Serbia, ceea ce a consolidat și mai mult poziția ASBIS ca distribuitor de top 10 al Dell în regiunea Europei Centrale și de Est.

De asemenea, numărul de angajați specializați în produsele Dell din cadrul ASBIS a crescut, ajungând la 75 de persoane care deservesc peste 3.500 de clienți.

„Îi felicităm pe partenerii noștri cu ocazia acestei aniversări, urându-le succes în continuare”, a declarat Marek Horyl, Product Marketing Director la ASBIS. „Dell este cel de-al patrulea cel mai mare contributor IT la veniturile ASBIS Group și sperăm că parteneriatul nostru va rămâne la fel de strâns ca în prezent.”

„Dacă luna aceasta ASBIS Group aniversează 15 ani de parteneriat cu Dell, în România avem o tradiție aproape la fel de îndelungată: în 2022 sărbătorim 13 ani de colaborare”, a spus Mihai Ploștinaru, Dell Technologies Business Unit Manager în cadrul ASBIS Romania. „Este un parteneriat strategic pentru noi, care înregistrează creșteri anuale de două cifre și pe care îl susținem atât pe segmentul de business, cât și pe cel de consumer. Pentru acest lucru, ne concentrăm pe creșterea sănătoasă și profitabilă a rețelei de parteneri și dezvoltăm echipa de specialiști Dell în cadrul ASBIS Romania, atât ca număr, cât și ca nivel de expertiză, ca să poată răspunde tuturor cerințelor partenerilor cu oferte competitive, consolidate și prompte.”

Despre ASBIS

ASBISC Enterprises PLC (WSE: ASB) este un distribuitor principal de valoare adăugată, OEM și furnizor de soluții de IT, IoT, IoT și AI în CEE, FSU și MEA. Compania este specializată în distribuție cu valoare adăugată (VAD), soluții de piață B2B și distribuție de produse TIC de la furnizori globali. În calitate de lideri în industria IT, echipele de experți ale Grupului configurează produse hardware și elemente software, servicii bazate pe cloud și tehnologii pentru a crea soluții viabile din punct de vedere comercial la alegere. Pentru mai multe informații, vizitați site-ul web al companiei la www.asbis.com.

Despre ASBIS Romania

Înființată în 1998 ca filială locală a ASBISc Enterprises PLC (WSE: ASB), ASBIS Romania este distribuitor cu valoare adăugată, OEM și furnizor de soluții IT, IoT, AI. Compania este specializată în distribuție cu valoare adăugată (VAD), soluții de piață B2B și distribuție de produse ITC de la furnizori globali. Cooperând cu liderii din industria IT, echipele de experți ale companiei configurează produse hardware și elemente software, servicii bazate pe cloud și tehnologii pentru a crea soluții comerciale viabile și atractive. Pentru mai multe informații, vizitați site-ul web al companiei: www.asbis.ro.