CUMPĂRĂ ONLINE

Dell Networking

Soluțiile de networking Dell EMC

ASBIS oferă soluții de networking Dell EMC future-ready care permit firmelor:

 • să îmbunătățească performanța rețelelor,
 • să reducă costurile de networking și
 • să rămână flexibile în adoptarea inovațiilor.

Soluțiile deschise de networking permit implementarea unei infrastructuri “application-agnostic” și simplificarea managementului datelor prin intermediul unor instrumente de automatizare și a unor platforme bazate  pe open standards. Organizațiile au la dispoziție instrumentele și expertiza open-source de la Dell EMC pentru a reduce costurile legate de personalul de specialitate, timpul și efortul necesare proiectării, implementării și managementul rețelelor.

Aflați despre modalitatea în care strategia Dell EMC pentru soluțiile de open networking, oferite de către ASBIS, poate transforma în mod dramatic firma dvs.

Gama de produse de networking Dell EMC include: 

Fixed Port Ethernet Switches - switch-uri cu un set complet de caracteristici, high-density, destinate pentru a răspunde necesităților rețelelor virtualizate din prezent, pentru firme mari și mici:

 • Switch-uri Ethernet de bază pentru rețele mici sau filiale cu personal IT redus.
 • PoE sau Power-Over-Ethernet Switches pentru rețele IT, incluzând switch-urile din seria N.

  Seria N include o diversitate de switch-uri eficiente din punct de vedere consum energetic și cost, de 1 GbE și de 10 GbE, care asigură funcționalitate extinsă, scalabilitate și consistență între platforme, pentru o integrare ușoară în birou, în camera serverelor, data center-ul de mici dimensiuni sau într-o rețea de mari dimensiuni.

  Switch-uri Ethernet high-performance pentru top-of-rack și data center, ce includ produsele din seriile S și Z:

  Seria S include switch-uri de 10GbE flexibile, puternice, construite pentru a asigura flexibilitate și performanță înaltă, caracteristici necesare pentru aplicațiile complexe din prezent.

  Switch-urile din Seria Z oferă o performanță și o flexibilitate ieșite din comun cu soluții multi-rate, ce suportă 10/25/40/50/100GbE.
   


Server Network Adapters
pentru optimizarea puterii si a vitezei serverelor Dell PowerEdge din rețea, prin intermediul unei game complete de opțiuni de conectare.

     
   

Wireless Networking – elemente care permit construirea unor ecosisteme eficiente, cu costuri reduse, cu un nivel înalt de securitate și management facil, pentru angajați, vizitatori și utilizatori de la distanță, în mediul indoor sau outdoor.