De unde cumpar?

ASBIS Romania ofera a larga gama de produse pentru Tehnologia Informatiei catre clientii din intreaga tara. Viziteaza sectiunea Revanzatorilor ASBIS pentru a gasi un partener IT din zona ta.

Module de memorie Kingston

Kingston Technology Company, Inc. este liderul mondial independent in domeniul memoriilor. Fondata in 1987, cu o oferta constand dintr-un singur produs, Kingston® ofera in prezent peste 2000 de produse de memorie, utilizabile la aproape orice echipament care necesita memorie, de la computere, servere si imprimante pana la playere MP3, camere digitale si telefoane mobile. Vanzarile companiei au atins 4,1 miliarde USD in 2009.

ASBIS Romania este distribuitor oficial al Kingston Technology si ofera o gama completa de produse, inclusiv module de memorie pentru computere desktop, notebook-uri si servere, memorie, HyperX, unitati USB flash, carduri flash si unitati SDD. 

MEMORII FLASH

   

MEMORII

 
  DataTraveler
Unitati de memorie flash USB perfecta pentru mobilitatea stocarii datelor
                       ValueRAM Memory
Gama Kingston Technology de memorii generice, standard, la pret avantajos, produse conform unor specificatii date (de ex..: 533MHz DDR2 PC2-4200)
         
CompactFlash
Carduri CF pentru camere digitale, PDA si playere MP3
    HyperX Memory
Memorie  DDR2 si DDR de inalta performanta pentru pasionatii de computere, special proiectata si testata pentru viteze mai ridicate, cu radiator din aluminiu pentru disiparea caldurii
     


SOLID STATE DRIVES 

 
SecureDigital
Carduri SD pentru camere digitale, PDA, playere MP3 si telefoane mobile
    SSDNow
Cele mai noi produse din categoria unitatilor SSD de inalta performanta

 

 

Portofoliu ASBIS Romania