Cele Mai Solicitante Probleme De Stocare Și Memorie Rezolvate

Lumea creează cantități masive de date la viteze extrem de mari. Până acum, tehnologiile de stocare nu au reușit să țină pasul. Intel® Optane ™ SSD DC P4800X combină cele mai bune două arii- stocare și memorie - pentru a crea o soluție fără precedent. Și în timp ce Intel Optane SSD P4800X arată ca orice alt SSD, este susținut de tehnologia Intel® Optane ™. Această arhitectură unică îi oferă o viteză mai mare și mai consistentă față de omologii săi pe bază de NAND.

 

 

O Mai Mare Rezistență. Viață Mai Lungă.

Prelucrarea tranzacțiilor online, calcule performante, memorie în cache și înregistrare - toate aceste aplicații pot scurta speranța de viață a SSD-urilor bazate pe NAND. SSD DC P4800X are o rezistență extrem de ridicată, oferindu-i o speranță de viață mai lungă și reducând costurile. Combinația sa de latență scăzută, consistentă și rezistență ridicată permite SSD-urilor Intel® Optane ™ DC să funcționeze mult mai eficient ca dispozitive de memorie cache decât soluțiile bazate pe NAND.2

 

CARACTERISTICI ȘI BENEFICII

Capacitate 375 GB, 750 GB, 1.5 TB
Factor de formă Card suplimentar (AIC), jumătate înălțime, jumătate lungime, profil redus; U.2 2,5 inci
Interfață PCIe 3.0 x4, NVMe
Latenșă (tipic) Citește / Scrie <10/12µs
Calitatea serviciului (QOS): 99/99%

4 4 KB3 random, adâncime 1, citire / scriere: <60/100 µs;s

4 KB random, adâncime 16 citire / scriere: <150/200 µs;s

Throughput4

4 KB random, adâncime 16, citire / scriere: până la 550 / 550k IOPS

4 KB random, adâncime 16, mixare 70/30 citire / scriere: până la 500k IOPS

Rezistență

30 de scrieri de unități pe zi (volumul de lucru JESD219)

375 GB - 20,5 petabytes scrise (PBW)

750 GB – 41 petabytes scrise (PBW)

60 de unități pe zi

1.5 TB – 164 petabytes scrise (PBW)

1Sursa - Testat Intel: Performanță 4K 70/30 RW la adâncime scăzută. Măsurată folosind FIO 3.1. Configurare comună - Sistem de server Intel 2U, sistem de operare: CentOS 7.5, Kernel 4.17.6-1.el7.x86_64, CPU 2 x Intel® Xeon® 6154 Gold @ 3.0GHz (18 nuclee), RAM 256GB DDR4 @ 2666MHz. Configurare - Intel® Optane ™ SSD DC P4800X 375 GB în comparație cu Intel® SSD DC P4600 1.6TB. Microcode Intel: 0x2000043; BIOS-ul sistemului: 00.01.0013; Firmware ME: 04.00.04.294; Firmware BMC: 1.43.91f76955; FRUSDR: 1,43. Rezultatele performanței se bazează pe testare la 30 noiembrie 2018 și este posibil să nu reflecte toate actualizările de securitate disponibile publicului. Consultați dezvăluirea configurației pentru detalii. Niciun produs nu poate fi absolut sigur.

2Configurare comună - Sistem de server Intel® 2U, OS CentOS * 7.2, kernel 3.10.0-327.el7.x86_64, CPU 2 x Intel® Xeon® E5-2699 v4 @ 2.20GHz (22 nuclee), RAM 396 GB DDR @ 2133MHz . Configurare - Intel® Optane ™ SSD DC P4800X 375 GB și Intel® SSD DC P3700 1600 GB. QoS - măsoară 99% QoS sub 4K 70-30 volum de muncă la QD1 folosind FIO 2.15.

34 KB = 4,096 bytes.

4Performanță măsurată folosind FIO * rev 2.13, cu 4 lucrători cu adâncimea totală i de 16.

*Alte nume și mărci pot fi revendicate drept proprietatea altora.

 

 PENTRU A IMPLEMENTA TEHNOLOGIA INTEL® OPTANE ™ ÎN CENTRUL DE DATE

Ca primă descoperire majoră de memorie și stocare în mai bine de 25 de ani, tehnologia Intel® Optane ™ combină latență slabă, rezistență ridicată, QoS și un randament ridicat care permite crearea de soluții pentru a înlătura blocajele în bazele de date și a ușura sarcinile procesorului. Cu tehnologia Intel Optane, centrele de date pot implementa seturi de date mai mari și mai accesibile pentru a obține noi informații din grupurile mari de memorie.

Iată 10 moduri în care tehnologia Intel Optane poate face diferența pentru afacerea dvs.

1 ACCESAȚI DATE MAI RAPID PENTRU INFORMAȚII MAI DETALIATE

Organizațiile caută modalități mai rapide, mai eficiente și mai accesibile de a consuma, prelucra și extrage informații utile din munții de date cu care se ocupă zilnic. Și cantitatea de date existente nu crește doar, ci evoluează constant. Tehnologia Intel Optane aduce accesul la mai multe date. Acest lucru înseamnă calcularea mai rapidă a analizelor în timp real, tranzacții financiare, înregistrări medicale electronice, detectarea fraudei și alte cazuri de utilizare care necesită timpi de citire rapidă, predictibil de rapide - atunci când timpii de răspuns mediu nu sunt suficient de buni.

2 UN PLUS DE PUTERE

Intel® Optane ™ DC SSD funcționează mai mult cu aceleași servere în comparație cu soluții alternative. Puteți utiliza economiile pentru a reduce costurile sau pentru a extinde capabilitățile și serviciile.

 

  • Memorie mai mare, mai accesibilă
  • Optimizat din punct de vedere al costurilor pentru consolidarea stocării
  • Servere mai puternice
  • Informații mai rapide și mai multe grupuri de memorie
  • Rezistență ridicată

- Îmbunătățirea sistemului general cu costuri, capacități și performanțe echilibrate

3 INOVAȚI CU O ARHITECTURĂ FLEXIBILĂ

Intel oferă o gamă largă de produse pentru a oferi arhitecților din centrele de date flexibilitate în proiectare și performanțe excepționale..

 

Procesoare scalabile Intel®Xeon® de la a doua generație optimizează interconectivitatea cu accent pe viteză, fără a compromite securitatea datelor.

Memorie persistentă Intel® Optane ™ DC se află direct pe magistrala de memorie și reprezintă o nouă clasă de memorie și tehnologie de stocare arhivate pentru a extrage valoare suplimentară din date. Poate fi utilizat cu Intel Optane SSD DC P4800X ca nivel de stocare rapidă în cache.

SSD-uri Intel® Optane ™ DC permit arhitecților să optimizeze, să stocheze și să accelereze seturi de date complexe mari. Combinația excepțională de latență scăzută, rezistență ridicată și reacție consecventă este ideală pentru stocarea rapidă a memoriei în cache sau pentru depozitarea rapidă. Viteza DRAM și persistența SSD-urilor tradiționale ajută la rezolvarea celor mai solicitante provocări de memorie și stocare, chiar și în cele mai dinamice medii.

SSD-urile Intel® QLC 3D NAND reduc diferența de costuri între SSD-urile și hard disk-urile tradiționale de rotire, ceea ce face ca stocarea completă flash să fie o opțiune accesibilă.

4 MEMORIE ȘI STOCARE

Tehnologiile de stocare de astăzi au un decalaj tehnologic în nivelurile de stocare a datelor. Memoria este excelentă din punct de vedere al performanței, deoarece este aproape de procesorul de pe magistrala de memorie, dar este costisitoare și capacitatea de a scala pentru seturi de lucru mai mari este limitată. NAND aduce capacitate și este ieftin raportat la DRAM, dar nu se află pe magistrala de memorie și, prin urmare, nu abordează performanța memoriei. Acest lucru aduce lacunele arhitecturii centrului de date atunci când încercați să echilibrați capacitatea, performanța și considerațiile privind costurile.

 

Tehnologia Intel Optane și SSD-urile Intel QLC 3D NAND permiet arhitecților de sistem să treacă prin blocajele din nivelul de memorie în cache a datelor de lucru, în timp ce crește eficient rentabilitatea capacității de stocare a datelor. În tandem, aceste tehnologii unice elimină lacunele și oferă capacitate mai mare.

5 RĂSPUNS ACCELERAT ȘI PERFORMANȚĂ

Intel® Optane™ SSD DC P4800X vs. 3D NAND SSDs

PERFORMANȚĂ AVANSATĂ

Debit mare (mișcare rapidă a datelor)
Citește și scrie la nivel de biți (nu pagini și blocuri precum NAND). Aceasta înseamnă că nu există colectare de gunoi pentru o perioadă mai rapidă de scriere. Performanța nu scade sub stres. 

SERVICIU RAPID PREVIZIBIL

QoS ridicat (performanță rapidă pe repere de sarcină mixte)
Într-un mediu cu date în creștere rapidă și cerințe solicitante, centrele de date trebuie să implementeze soluții care să permită un serviciu rapid previzibil. 

RĂSPUNS SUB SARCINĂ

Latență scăzută, timp de răspuns rapid
Cu SSD-urile bazate pe NAND, operațiile de scriere aleatoare pot adăuga o întârziere semnificativă la operațiile citite. Tehnologia Intel Optane menține timpi de răspuns consistenți, indiferent de debitul de scriere. Puteți experimenta în mod constant un serviciu rapid sub orice sarcină, chiar și la adâncimea mică, unde majoritatea aplicațiilor generează sarcini de stocare.

6 DATE CACHE EFICIENTE

Depozitarea rapidă sau memoria cache se referă la nivelare și stratificare care permit o mai bună ierarhie memorie-stocare. Combinația tehnologiei Intel Optane cu latență scăzută și rezistență ridicată îi permite să funcționeze mult mai eficient ca un dispozitiv de memorie în cache față de soluțiile bazate pe NAND.

Un sistem construit pe procesoare scalabile Intel Xeon, care utilizează unități Intel Optane SSD DC P4800X pentru stratul de cache livrat până la 3x niveluri de preț / performanță mai bune decât sistemele de generare anterioare și suporturile de stocare.4

7 EXTINDEȚI MEMORIA

Memoria persistentă Intel Optane DC este un nou nivel inovator în ierarhia de memorie, care se aplică la sarcinile de lucru din cloud, computere- memorie și stocare. Această nouă aplicație a tehnologiei Intel Optane într-un factor de formă DIMM permite ca, cantitățile mari de date să fie apropiate de procesor - oferind acces rapid, procesare și analiză în timp real - comparabile cu DRAM la latențe scăzute. DIMM oferă, de asemenea, capacitate mai mare și persistență a datelor, permițând datelor să rămână în memorie chiar și atunci când apar cicluri de putere. Flexibilitatea memoriei persistente Intel Optane DC permite arhitecților și proiectanților de sistem să accelereze bazele de date In-Memory în trend în industrie și să sprijine mai multe Mașini virtuale și memorie mai mare pentru fiecare.

8 REZOLVĂ SARCINI DE LUCRU MULTIPLE

Cu Intel Optane DC SSD, fiecare server poate face mai mult, pentru aplicații. Acest SSD al centrului de date este ideal pentru datele de lucru și datele în timp real stocate în volume mari; aplicații legate de stocare ; și sarcini aleatoare de lucru la adâncimi mici, este locul în care majoritatea activității apare în scenarii reale.

9 PLATFORMĂ COMPLET CONECTATĂ

Datele definesc viitorul, iar poziția unică a Intel ca lider de tehnologie și o gamă largă de funcții poate ajuta clienții să furnizeze ceva nou. Acest lucru necesită inovație în memorie și platformă. Arhitectura integrată end-to-end de la Intel optimizează procesorul Scalable Intel Xeon, tehnologia Intel Optane și tehnologia Intel 3D NAND pentru a crea un centru de date eficient, care poate muta datele mai repede, stoca mai multe și prelucra totul de la cloud la margine. Capabilitățile conectate la platformă leagă grupurile de calcul și de stocare pentru a gestiona eficient stocarea la scară, pentru a accelera aplicațiile și a simplifica sistemele.

10 EXPERIMENTEAZĂ DIFERENȚA INTEL

Cu o experiență de peste 50 de ani, Intel reproiectează modul în care sunt structurate noile sisteme, construind stocarea directă în ADN-ul noilor proiecte de sistem. Combinația de memorie persistentă Intel Optane DC cu SSD-urile Intel Optane optimizate pentru performanță și SSD-urile Intel® 3D NAND de optimizare a costurilor cu tehnologia QLC este redefinirea ierarhiei de stocare și definirea viitorului stocării - un viitor care este condus de Intel.

 

Pentru mai multe informatii despre produsele INTEL va rugam sa ne scrieti la sales@asbis.ro