De unde cumpar?

ASBIS Romania ofera a larga gama de produse pentru Tehnologia Informatiei catre clientii din intreaga tara. Viziteaza sectiunea Revanzatorilor ASBIS pentru a gasi un partener IT din zona ta.

 

Despre Intel®

Intel este lider mondial în proiectarea și fabricarea de produse și tehnologii esențiale pentru cloud și pentru o lume tot mai inteligentă și conectată. Intel furnizează platforme de calcul, rețelistică și comunicații unui număr mare de clienți, inclusiv producătorilor de echipamente originale (OEM), designerilor (ODM), furnizorilor de servicii de cloud și de comunicații, precum și producătorilor de echipamente industriale, de comunicații și de automobile.

Aplicând Legea lui Moore, Intel inovează și extinde constant limitele tehnologiei, oferind experiențe uimitoare de utilizare.

Compania Intel a fost înființată în California în 1968 și apoi reînregistrată în Delaware în 1989.

 

Produsele Intel

Sisteme și dispozitive informatice furnizate de Intel

  

Sistemele informatice și electronice de la Intel oferă oamenilor de afaceri, pasionaților de jocuri, creatorilor de conținut și utilizatorilor de zi cu zi o gamă largă de opțiuni puternice, fiabile și ușor de configurat.

 

 

 

Procesoare

 

 

Intel proiectează procesoare super performante pentru utilizarea in activități de zi cu zi, inclusiv servere, dispozitive IoT, laptop-uri, desktop-uri, stații de lucru și dispozitive mobile. Găsiți tehnologia de care aveți nevoie aici.

 

 

 

Intel® Plăci și Kituri

 

O gamă de produse concepute pentru a facilita construirea de dispozitive de calcul, medii interactive, sisteme încorporate și să susțină crearea de prototipuri și dispozitive inovatoare.

 

 

 

Memorii și stocare

Intel furnizează produse tehnice avansate pentru fiecare nivel de calcul - de la volumul de lucru al centrului de date la utilizarea entuziastă. Memoria Intel® Optane ™ creează o punte accelerată între memorie și spațiu de stocare. Dispozitivele Intel® Solid State (SSD-uri Intel®) asigură flexibilitate, stabilitate și eficiență în stocare.

 

 

 

Servere


Încredere, fiabilitate, performanță. Laitmotive pentru care Intel este lider mondial și furnizor preferat de servere și tehnologie specifică. Intel înțelege nevoile centrului de date modern și își îmbogățește experiența și expertiza în design pentru a oferi un portofoliu larg de produse, sisteme și soluții inovatoare de servere pentru a ajuta întreprinderile să se dezvolte și să fie competitive pe piață.

 

 

Comunicații de rețea & I/O

 

Obțineți performanțe avansate cu produse de top și infrastructură inteligentă, programabilă și scalabilă software.

 

 

 

ASBIS Group este distribuitor autorizat Intel în regiunea EMEA.                 

 

Programul Intel® Technology Provider

ASBIS s-a alăturat Programului Intel® Technology Provider (ITP), iar acum partenerii înregistrați pot beneficia de achiziționarea fie a componentelor Intel, fie a sistemelor cu Intel Inside direct de la ASBIS.

Partenerii ITP înregistrați acumulează puncte Intel achiziționând produse de la distribuitorii Intel autorizați. Partenerii Gold și Platinum pot converti punctele câștigate în vouchere ASBIS și pot obține o reducere de preț de la ASBIS.

Pentru a beneficia de puncte de la ASBIS accesați: http://www.asbis.com/spendpoints

Intel Partner Marketing Studio

O gamă largă de soluții ce vă vor ajuta să comercializați produsele, la dispoziția dvs:

 

 

  • Campanii de marketing
  • Logourile produselor
  • Poze de produs
  • Conținut pentru Social media
  • Banere pentru & landing pages

 

 

 

VIZITAȚI http://marketingstudio.intel.com/

Citiți mai multe despre INTEL în rubrica Stiri.