Intel modelează Viitorul Tehnologiei

Intel este lider mondial în proiectarea și fabricarea de produse și tehnologii esențiale ce alimentează cloud-ul și o lume din ce în ce mai inteligentă și conectată. Intel oferă platforme de calculatoare, rețele și comunicații unui set larg de clienți, inclusiv producători de echipamente originale (OEM), producători de design original (ODM), furnizori de servicii cloud și de comunicații, precum și producători de echipamente industriale, de comunicații și auto.

Intel stabilește, de asemenea, un nou standard pentru responsabilitatea corporativă, punând în aplicare schimbări semnificative în întreaga sa rețea globală. De la avansarea soluțiilor climatice la inițiativele privind diversitatea și incluziunea, Intel unește partenerii, clienții și portofoliul său global de tehnologie pentru a realiza ceva cu adevărat remarcabil.

Creșteți-vă afacerile

Fiți parte din Intel® Partner Alliance, și veți avea acces la programe de formare avansată și competențe, premii, instrumente de lucru și asistență, precum și la o experiență web sofisticată ce vă oferă un avantaj semnificativ în construirea și vânzarea celor mai inovatoare soluții și servicii.

Aflați mai multe despre beneficiile statului de membru.

Produsele Intel 

 Processors

 

Server Products

 

Intel NUCMemory & Storage

 

System & Devices

 

Wireless Products


Technologies

 

Ethernet Products