De unde cumpar?

ASBIS Romania ofera a larga gama de produse pentru Tehnologia Informatiei catre clientii din intreaga tara. Viziteaza sectiunea Revanzatorilor ASBIS pentru a gasi un partener IT din zona ta.

 

Edgeсore Networks

Edgecore Networks este lider în domeniul rețelelor deschise, oferind o gamă completă de puncte de acces Wi-Fi deschise, transpondere de pachete, OLT-uri PON virtuale, gateway-uri pentru site-uri celulare și switch-uri 1G, 10G, 25G, 40G, 100G și 400G OCP-Accepted™ ce oferă posibilitatea de a alege între software NOS și SDN comercial și open source. Edgecore Networks Corporation este o filială deținută integral de Accton Technology Corporation, liderul ODM de rețea.

 

Centru de Date în Cloud

Edgecore Networks oferă o gamă variată de echipamente hardware pentru a face față implementării rețelelor deschise, de la 1G, 10G, 25G și 40G, 100G până la 400G. 

 • CENTRU DE DATE 400G
  Primul switch 400G din industrie oferă următorul nivel de lățime de bandă pentru fabricile de centre de date la scară web. Alegerea ideală pentru interconectarea coloanei vertebrale de mare viteză pe măsură ce cererea de lățime de bandă crește.
 • SERIA P4 PROGRAMABILĂ 
  Un comutator complet programabil bazat pe designul Wedge 100 al Facebook, ce le permite operatorilor de rețea să mărească flexibilitatea și capacitatea cu rețelele 25G și 100G.
 • CENTRU DE DATE 100G 
  Switch-uri pentru centre de date bare-metal de înaltă performanță pentru implementarea rețelelor TOR și a coloanei vertebrale, oferind o țesătură non-blocante în topologii mai plate și scalabile. .

 

Sistem deschis de operare SONiC

Enterprise SONiC Distribution by Edgecore este o distribuție deschisă și consolidată a SONiC (Soſtware for Open Networking in the Cloud) care rulează pe switch-urile Edgecore Open Networking. Comunitatea SONiC este condusă de Microsoſt și de mai mulți actori cheie, inclusiv Edgecore, pentru a oferi o infrastructură soſtware robustă și dovedită care să permită clienților să construiască rețele de centre de date extrem de portabile și scalabile.

 

Comutatoare Enterprise

Edgecore Networks oferă o gamă completă de switch-uri administrate pentru a îndeplini diferite cerințe de implementare, de la utilizatori de afaceri mici/medii și întreprinderi până la furnizori de servicii la nivel de operator, de la switch-uri web-smart simple la switch-uri de nivel 2, 3 și industriale. Diferitele produse vin cu diferite combinații de porturi, precum și cu opțiuni PoE, pentru a satisface cerințele pieței, cu accent pe scalabilitate și flexibilitate. Toate switch-urile administrate sunt livrate cu software-ul EdgeCOS dezvoltat de Edgecore Networks, dezvoltat în cadrul companiei.

 

Telecom 

Edgecore oferă un portofoliu larg de hardware deschis acceptat de OCP, inclusiv gateway-uri pentru site-uri celulare, switch-uri de agregare, routere de bază, OLT-uri în bandă largă și transpondere optice de pachete pentru diferite aplicații și piețe verticale. 

 • ROUTERE DE ACCES
  Gateway-uri dezagregate pentru site-uri de celule (DCSG) bazate pe o arhitectură deschisă și dezagregată pentru infrastructurile mobile 2G/3G/4G existente și viitoarele infrastructuri mobile 5G.
 • PACHETE OPTICE
  Primul transponder modular de rețea deschisă dezagregată cu sursă deschisă din industrie a contribuit la TIP. Centrul de date Interconectează cu optica coerentă DCO pentru conectivitate pe distanțe lungi.
 • ROUTERE DE AGREGARE ȘI DE BAZĂ
  Platforma de routere de înaltă performanță a Edgecore cu interfețe fabric bazate pe celule este perfectă pentru aplicații de rețele de transport, centre de date și rețele de transport. Sistemul suportă tampoane de pachete profunde și TCAM-uri externe pentru a oferi o scară masivă de rutare și colectare de statistici.

 

Soluții Wireless

Concentrându-se pe piețele întreprinderilor, campusurilor și ospitalității, Edgecore Networks oferă soluții Wi-Fi integrate pentru medii Wi-Fi complexe, asigurând o experiență wireless de înaltă performanță, flexibilă și rentabilă.

 • ecCLOUD CLOUD CONTROLER
  oferă vizibilitate și control unificat asupra dispozitivelor cu fir și fără fir, simplificând implementarea, gestionarea și monitorizarea rețelei dumneavoastră cu un singur site sau cu mai multe site-uri.
 • PUNCTE DE ACCES WIRELESS
  Portofoliul Edgecore de puncte de acces wireless pentru interior și exterior utilizează cele mai recente standarde și tehnologii Wi-Fi pentru toate tipurile de implementări, asigurând o experiență Wi-Fi optimă. Cu un management centralizat, funcții avansate de QoS și securitate de nivel enterprise, Edgecore ajută organizațiile să minimizeze atât riscurile, cât și costurile.
 • SOLUȚIE CERTIFICATĂ TERRAGRAPH 60GHZ
  Produsele certificate Edgecore Terragraph utilizează banda mmWave de 60 GHz pentru a permite furnizarea de conectivitate multi-gigabit fără fir, permițând implementarea rapidă a rețelelor wireless de tip fibră optică. Banda mmWave de 60 GHz oferă performanțe de neegalat prin combinarea atât a avantajelor funcționării în bandă fără licență, cât și a celor fără interferențe.

 

Optică și cablaj

Modulele optice conectabile Edgecore Networks oferă conectivitate prin fibră și cupru pentru întreaga noastră gamă de produse. Cu flexibilitatea de a se extinde după tipul media (cupru/fibră), viteză (Fast Ethernet, Gigabit Ethernet sau 10/25/40/100/400 Gigabit Ethernet) și distanță (100 m până la 80 km). O gamă largă de module conectabile SFP, SFP+, SFP28, QSFP+, QSFP28 și QSFP-DD. Transmițătoarele Edgecore sunt testate pentru compatibilitate cu comutatoare și SONiC.