De unde cumpar?

ASBIS Romania ofera a larga gama de produse pentru Tehnologia Informatiei catre clientii din intreaga tara. Viziteaza sectiunea Revanzatorilor ASBIS pentru a gasi un partener IT din zona ta.

Gama DataTraveler  - Unitati USB Flash

Unitatile flash USB DataTraveler 2.0 de la Kingston Technology aduc memoria flash portabila la indemana oricui. Fiabil si usor de utilizat, DataTraveler este optiunea ideala atat pentru firme cat si pentru clientii individuali, pentru stocarea sigura, transportul si transferul datelor importante, ale pieselor muzicale si fotografiilor preferate, etc. Strabateti tara, orasul sau platformele cu datele la indemana.

Cu o varietate de modele, caracteristici si capacitati la alegere, DataTraveler ofera si posibilitatea de personalizare cu un logo si beneficiaza de garantie de 5 ani si de asistenta tehnica gratuita 24 de ore din 24, 7 zile pe saptamana. Gasiti modelul ideal pentru dvs. din gama noastra completa de solutii USB 2.0 DataTraveler.  

Unitatile USB Flash de uz curent de la Kingston aduc memoria portabila la indemana oricui.
Pentru cei care vor mai mult de la echipamentele portabile de stocare.
Fiecare unitate din aceasta gama este prevazuta cu criptare hardware AES si este inviolabila pentru hackeri, datorita protectiei puternice cu ajutorul parolelor - de aceea, reprezinta alegerea ideala pentru utilizatorii industriali / firme.
Solutia perfecta pentru stocare portabila personalizata.

Stocare de uz curent

Unitatile USB Flash de uz curent de la Kingston aduc memoria portabila la indemana oricui. Fiabile si usor de utilizat, reprezinta o solutie excelenta pentru transportul si transferul pieselor muzicale, fotografiilor, fisierelor video, documentelor si altor date ale utilizatorului. Disponibile intr-o mare varietate de culori, forme si marimi, reprezinta alegerea ideala pentru utilizarea de zi cu zi.

 

DataTraveler Generatia 3 (G3)
Unitatile USB flash DataTraveler G3 de la Kingston Technology reprezinta cea mai buna modalitate de stocare, transport si transfer de fisiere. Disponibile in mai multe culori si capacitati, sunt echipamente portabile de stocare de uz curent, la pret accesibil. Eligibile pentru programul de personalizare, DataTraveler G3 pot deveni si un instrument extraordinar de promovare.  

DataTraveler 100 G2
DataTraveler 100 G2 este o unitate eleganta, de culoare neagra, construita cu gandul la simplitate, care va permite sa va concentrati asupra datelor. Componentele de inalta calitate pastreaza legendara fiabilitate a produselor Kingston, iar conectorul USB este protejat in carcasa eleganta si durabila.

DataTraveler 101 G2
A sosit DataTraveler® 101 din Generatia a 2-a (G2) de la Kingston®! Acest echipament portabil de stocare comod va permite sa luati cu dv. datele acasa, la birou, la scoala si oriunde mergeti. Acum si cu urDrive, va ofera un mod mai bun de a consulta datele, combinand totodata caracteristici super pentru personalizare.

DataTraveler 102
Va prezentam DataTraveler® 102 de la Kingston pentru stocarea, partajarea si transferul datelor, rapid si comod. Disponibil in patru culori amuzante, cu capacitati pana la 32 GB, noul DataTraveler 102 poate stoca fotografiile si muzica favorite, temele pentru acasa si rapoartele.

DataTraveler 160
Unitatea flash USB DataTraveler® 160 de la Kingston combina functionalitatea cu un model fara capac, cu carcasa cromata si acoperita cu cauciuc, pentru un aspect de lux. Priza pentru police acoperita cu cauciuc face ca aceasta unitate flash USB sa fie cea mai usor de scos dintre toate cele disponibile pe piata. Carcasa retractabila protejeaza conectorul, asigurand durabilitatea si comoditatea.


 

 

Gama medie

Pentru cei care au pretentii mai ridicate de la echipamentele portabile de stocare, am alcatuit o gama speciala de unitati de lux. Fiecare unitate din gama medie a Kingston ofera ceva in plus - fie viteze de transfer extraordinare, fie capacitate ridicata de stocare, protectie a datelor, sau chiar toate aceste caracteristici simultan.
 

DataTraveler 200
Unitatea flash USB DataTraveler® 200 ofera un spatiu imens de stocare a datelor, pe care il puteti lua cu dvs. oriunde, oricand. De asemenea, este securizat cu Password Traveler si usor de accesat, datorita vitezelor mari de transfer.

DataTraveler 310
Unitatea flash USB DataTraveler® 310 este cel mai nou produs de pe piata unitatilor de mare capacitate, cu o capacitate imensa, de 256 GB. Permite utilizatorilor transportul oriunde al unui volum mai mare de date digitale, pastrarea lor in siguranta si accesarea lor rapida si comoda.

 

DataTraveler 410
DataTraveler® 410 de la Kingston Technology este o unitate flash USB rapida, protejata cu parola. Disponibila la capacitati pana la 32 GB, este un model pivotant comod, fara capac.

DataTraveler Locker
DataTraveler® Locker de la Kingston este prevazuta cu criptare hardware pentru securizarea datelor personale. Nu permiteti accesul altor persoane la documentele sensibile si personale.
DataTraveler Ultimate 3.0
DataTraveler® Ultimate 3.0 ® de la Kingston este prevazuta cu cea mai noua tehnologie pentru unitati flash USB, ideala pentru primii utilizatori care doresc sa beneficieze imediat de toate optimizarile performantelor oferite de USB 3.0.

 

Industriale/Penru firme

Pentru multe dintre firmele din clientela Kingston, nu numai viteza este importanta, ci si evitarea accesului la date al persoanelor neautorizate. Fiecare unitate din aceasta gama este prevazuta cu criptare hardware si este inviolabila pentru hackeri, datorita protectiei puternice cu ajutorul parolelor. Pentru securitate maxima, DataTraveler 5000 este prevazuta chiar si cu modul de criptare XTS, superior oricarui altuia de pe piata! Combinati aceste caracteristici cu performantele ridicate si cu carcasele impermeabile rezistente si veti obtine o gama de unitati rapide, durabile si incredibil de sigure.

DataTraveler Vault - Privacy Edition
DataTraveler Vault - Privacy Edition (DTVP) de la Kingston este conforma cu TAA (legea SUA privind acordurile comerciale) si este montata in SUA. Aceasta unitate de inalta securitate si etansa cripteaza 100% din date cu ajutorul criptarii hardware AES pe 256 biti si le protejeaza cu o parola complexa obligatorie.

 
DataTraveler 5000
Unitatea flash USB de inalta securitate DataTraveler® 5000 de la Kingston este certificata conform Nivelului 2 FIPS 140-2 si prevazuta cu criptare hardware AES pe 256 biti in mod XTS. Prin utilizarea algoritmilor de criptare cu curbe eliptice (ECC), este conforma cu standardele din Seria B aprobate de guvernul SUA. 
 

 

Portofoliu ASBIS Romania