De unde cumpar?

ASBIS Romania ofera a larga gama de produse pentru Tehnologia Informatiei catre clientii din intreaga tara. Viziteaza sectiunea Revanzatorilor ASBIS pentru a gasi un partener IT din zona ta.

Chipseturi AMD pentru PC Desktop

Chipseturile AMD pentru computere desktop sunt proiectate sa accepte tehnologii pentru platforme de varf pentru divertisment la domiciliu, jocuri si productivitatea afacerilor.

Chipset Seria 8 

Chipseturile AMD Seria 8 ofera caracteristici si performante care imbogatesc tot ce vedeti si tot ce faceti, inclusiv jocurile din generatia urmatoare cu grafica ATI Radeon™, senzatii video HD superioare si suport pentru cele mai noi tehnologii de echipamente care pot transforma computerul intr-o unitate centrala pentru media digitale.  

 

 

 

Chipseturi Discrete Seria 7

Placilce de baza cu chipset AMD 790FX si AMD 790GX  din infrastructura platformei "Dragon". Obtineti performante de varf si eficiente la nivel de platforma, pentru senzatii de prezenta in joc, cu viteza, control si exaltare.
Chipseturile AMD din seria 7 sunt proiectate pentru procesoare cu patru nuclee independente AMD Phenom™ si grafica din generatia urmatoare. Performantele, extensibilitatea si personalizarea sunt insotite de o proiectare inovatoare si eficienta, care incorporeaza tehnologii noi.

 

Chipseturi Integrate Seria 7

Chipseturile integrate AMD din seria 7 revolutioneaza computerele clasice, cu senzatiile fara precedent ale jocurilor DirectX®10 si ale animatiei HD cu rezolutie maxima, la cheie.

 

Chipset AMD 690

Chipseturile AMD seria 690 ofera senzatii exceptionale cu grafica si aplicatiile video actuale.

 

 

 

 

Portofoliu ASBIS Romania