Vertiv™ VRC-S

O soluție completă de infrastructură edge ce poate fi implementată în numai câteva zile

   

 

Vertiv™ VRC-S este o soluție de tip „micro data center”, livrată complet asamblată din fabrică și creată special pentru aplicații IT edge. Sunt disponibile mai multe configurații și puteți să instalați varianta aleasă în doar câteva ore. Aveți posibilitatea să alegeți dintre patru dimensiuni diferite de cabinet, două opțiuni de răcire (de tip split sau self-contained) cu ventilație back-up, și, dacă doriți, puteți integra un UPS. De asemenea, oferta este completată de un PDU inteligent care include componente de monitorizare și un pachet software inteligent.

Ce conține pachetul

Micro-centrul de date integrat din fabrică este compus din:

 • Cabinet de tip rack Vertiv™ VR
 • Kit de răcire Vertiv™ VRC split sau self-contained
 • Unitate de răcire cu o capacitate de răcire a echipamentelor IT de 3,5 KW
 • Pompă de condensare
 • Switch PDU rackabil Vertiv™ Geist™ cu senzori, monitorizat la nivel de outlet
 • Software de monitorizare Vertiv™ Intelligence Director
 • Ventilator de back-up conectat la senzori inteligenți și outlet-uri pre-programate
 • Opțional un UPS Liebert® GXT5 6kVA
 • Set de paneluri de blanking pentru optimizarea fluxului de aer – 10 x 1RU

Beneficiile sistemului Vertiv™ VRC-S

1.     Instalare de tip “Plug and Play”

Costurile de planificare și instalare ale proiectului sunt reduse, deoarece toate componentele sistemului Vertiv™ VRC-S sunt integrate și compatibile. Se conectează la rețeaua electrică și la internet/intranet și, după caz, sistemul de răcire se integrează în sistemul pre-existent al clădirii sau se instalează unitatea split exterioară de răcire.

2.     Disponibilitate extinsă

Pentru a asigura echipamentelor IT o durată de viață optimă și fiabilitate de top, Vertiv™ a selectat cele mai bune componente pentru VRC-S, la standarde industriale. Toate aceste componente oferă echipamentelor dumneavoastră cele mai bune condiții pentru funcționare neîntreruptă. UPS-ul integrat oferă putere electrică, în caz de pene de curent, atât sistemului de răcire, cât și echipamentelor IT instalate, iar ventilatorul de back-up asigură continuarea funcționării în cazul unei defecțiuni la sistemul de răcire.

3.     Costuri operaționale scăzute

Vertiv™ VRC-S este gândit pentru a avea cele mai scăzute costuri operaționale posibile. Folosind ventilatoare cu viteza de rotire controlată și un compresor, sistemul de răcire Vertiv™ VRC adaptează răcirea în funcție de disiparea de căldură reală a echipamentelor IT, astfel consumând exact cantitatea de curent electric necesară. UPS-ul certificat Energy Star 2.0 folosește cel mai ridicat factor de putere, scăzând astfel costurile asociate consumului de curent electric.

4.     Control și monitorizare de la distanță

Controlul și monitorizarea remote securizate și fiabile sunt cruciale pentru administrarea echipmentelor IT edge în spații fără personal IT on-site. Vertiv™ Intelligence Director oferă acces la toate componentele Vertiv™ VRC-S conectate la rețea, la sistemul de răcire, UPS și PDU sub o singură adresă IP, fiind compatibil cu toate protocoalele comune de rețea.

5.     Garanție 3 ani pentru întreg sistemul VRC-S

Vertiv™ oferă promisiunea calității întregului sistem VRC-S, iar pentru produsele înregistrate pe site-ul Vertiv™ veți beneficia de garanție de 3 ani: https://www.Vertiv™.com/en-emea/support/register-your-product/registration/.

Avantajele achiziționării sistemului Vertiv™ VRC-S de la ASBIS

 • Consultanță pentru proiectul dumneavoastră: specialiștii ASBIS din echipa VAD vă oferă consiliere pentru a găsi soluția ideală din portofoliul VRC-S.
 • Deal registration și prețuri speciale de proiect: vă asigurăm accesul la cotații speciale și prioritizarea proiectelor prin înregistrarea în programul de parteneriat Vertiv™.
 • Posibilitate de upsell prin servicii asociate sistemului VRC-S: împreună cu Vertiv™ oferim servicii de PIF (punere în funcțiune) sau extra-garanție cu SLA îmbunătațit, pentru diferențierea ofertei dumneavoastră.
 • Documentație completă, data sheet-uri și materiale de marketing care vă ajută să pregătiți oferta pentru clienții dumneavoastră.
 • Urmărirea stadiului comenzii și drop-shipment. Noi urmărim livrarea comenzii și asigurăm organizarea transportului produsului până la adresa clientului, dumneavoastră reduceți costurile de instalare a proiectului!

Andrei Rotaru este Product Manager ASBIS pe categoriile Power & Networking. După o experiență de peste 11 ani în management de produs, timp în care a gestionat produse de la distribuitori de top din industria electro-IT, precum Samsung, Apple, Dell, HP sau TP-Link, s-a alăturat recent echipei ASBIS Romania. Obiectivul său principal în noul rol este dezvoltarea colaborării cu partenerii specializați în zonele de infrastructură de data center și edge computing, cele mai importante mărci din portofoliul său fiind Vertiv, Legrand, Nvidia Networking și Ubiquiti.

Andrei este pasionat de tot ce înseamnă noutăți în industria IT, de astronomie și filme SF și îi place să joace tenis. Îl puteți găsi pe Linkedin sau la adresa de e-mail andrei.rotaru@asbis.ro.