Alege NVIDIA Networking pentru proiectele tale de infrastructură  

Odată cu digitalizarea la scară largă, atât la nivelul structurilor de stat, cât și în cadrul companiilor private, infrastructura de date a devenit unul dintre cele mai importante elemente ale oricărei industrii. Producătorii de echipamente fac eforturi constante pentru a face față cererii, iar industria IT a ajuns să considere normale termene de livrare de 270 sau 360 de zile.

În acest context global plin de provocări, NVIDIA Networking oferă disponibilitate crescută și termene de livrare foarte rapide pentru mai multe modele de switch-uri. Produsele din familia NVIDIA Spectrum sunt deja comandate și în drum spre centrele de livrare NVIDIA.

Unic distribuitor al produselor NVIDIA Networking în România, ASBIS poate asigura un termen de livrare de 90 de zile (sau chiar mai puțin, în funcție de configurația aleasă) pentru reperele menționate, atât pentru proiecte aflate în derulare, cât și pentru oportunități noi.

Pentru detalii suplimentare, consultanță și comenzi, contactează acum un specialist ASBIS printr-un mesaj la vad@asbis.ro.

Prețurile, disponibilitatea și termenele de livrare pot varia în funcție de configurația finală. Acestea vor fi confirmate de reprezentanții ASBIS în urma plasării comenzii de achiziție.