Despre Kingston

Kingston a devenit cel mai mare producător independent de memorii din lume. Cu sediul global în Fountain Valley, California, Kingston are peste 3.000 de angajați în întreaga lume. Considerată una dintre „Cele mai bune companii pentru care să lucrezi din America” de revista Fortune datorită principiilor după care își desfășoară activitatea, respect, loialitate, flexibilitate și integritate, Kingston creează o cultură corporativă exemplară. Kingston consideră că investiția în angajați este esențială și că fiecare angajat este o parte vitală a succesului companiei.

Kingston deservește o rețea internațională de distribuitori, revânzători, retaileri și clienți OEM pe șase continente. Compania oferă, de asemenea, servicii de producție și management al lanțului de aprovizionare pentru producătorii de semiconductori și pentru producătorii de sisteme OEM.

Kingston FURY GAMING

Memoria Kingston FURY și unitățile SSD (SSD) oferă avantajul de care au nevoie clienții pentru a experimenta jocul la un nivel superior și pentru a depăși limitările sistemului.

 

Produsele Kingston sunt concepute pentru:
Pasionații de jocuri pe PC-uri care caută performanțe superioare pentru a face față celor mai recente cerințe și aplicații intensive.
Overclockerii care depășesc limitele a ceea ce poate face memoria RAM și își duc sistemele de jocuri și PC la un nivel superior
Jucătorii de jocuri pe consolă care doresc să actualizeze sau să extindă spațiul de stocare al consolelor lor.

Actualizare PC

Kingston ajută clienții să îmbunătățească performanțele PC-urilor, laptop-urilor, desktop-urilor sau stațiilor de lucru cu mai multă memorie și stocare SSD rapidă.
   

Cinci motive pentru a face un upgrade cu DRAM și SSD de la Kingston:

 1. Fiabilitate și durabilitate
 2. Eficiență energetică
 3. SSD-urile sunt mai rapide decât hard disk-urile (SSD-urile sunt de până la 100 de ori mai rapide decât HDD-urile)
 4. Mai puțină greutate și fără zgomot
 5. Dimensiuni/factori de formă ajustabili.

  Unități Solid-State pentru întreprinderi (SSD)

 6.  
  SSD-urile Kingston Enterprise SATA 3.0 și NVMe Data Center (DC) sunt proiectate respectând un set strict de cerințe de dezvoltare și un proces amănunțit de testare. Acest lucru are ca rezultat consecvența sarcinilor de lucru ce necesită un echilibru între performanțele IOPS ridicate de citire și scriere aleatorie. Funcțiile de întrerupere a curentului mențin mediile critice pentru misiune în funcțiune toată ziua, în fiecare zi.

  Stil de viață mobil 


  Indiferent cine sunt clienții dumneavoastră, KINGSTON are o soluție pentru toate nevoile de stocare, indiferent dacă folosesc un laptop sau cele mai noi telefoane Android sau iPhone:

  1. carduri SD și microSD
  2. unități flash USB-C și USB-A
  3. cititoare de carduri