Cristian Moise – Key Account Manager Telco în #echipaVAD

Susținut de experiența dobândită în domeniul telecomunicațiilor, completează #echipaVAD cu rolul de Key Account Manager Telco de aproape un an. Acesta este Cristian Moise:

Care considerați că este cea mai mare realizare profesională?
E greu de ales cea mai mare realizare profesională, însă având în vedere că o carieră în vânzări presupune lucrul cu oamenii, consider că împlinirea cea mai mare a fost atunci când am auzit prima data: ”Ești cel mai bun Account Manager pe care l-am avut vreodată!”

Ce v-a atras către o carieră în vânzări?
Cariera în vânzări a început acum mai bine de 10 ani, atunci când am început să fac promoții în magazine pentru diferite produse, pornind de la pate de ficat și până la gadget-uri. Atunci mi-am dat seama cât de mult îmi plac oamenii, cât de mult îmi place să le ascult poveștile și cât de mare este satisfacția atunci când le rezolv problemele printr-o vânzare reușită.
Punctul de cotitură l-am atins, însă, atunci când lucram ca brand ambassador pentru compania Bosch, promovând un proaspăt espressor inteligent. După mai bine de 6 luni de activitate în care am depășit substanțial target-ul, managerul magazinului de specialitate în care lucram, mi-a făcut o propunere de angajare și acela a fost momentul în care mi-am dat seama că îmi doresc o carieră în vânzări.

Ce v-a atras către ASBIS?
Am ales ASBIS pentru că, încă de la primele interacțiuni pe care le-am avut cu compania, mi-am dat seama că vorbesc cu profesioniști care sunt angrenați foarte bine în business, dar și conștienți de realitățile pieței.

Care este trăsătura de caracter care vă definește?
Corectitudinea.  

Ce anume vă place cel mai mult la jobul dumneavoastră?
Interacțiunea cu oamenii. Oamenii sunt cei care generează cele mai frumoase experiențe, cele mai frumoase povești.

Ce superputere v-ar plăcea cel mai mult să aveți?
Să zbor!  

Care vă este obiectivul profesional principal în 2022?
Foarte concret, pentru 2022 mi-am propus să activez cel puțin două conturi care să genereze business de peste 100.000$

Ce s-a schimbat cel mai mult în viața dvs profesională față de 2019?
Am devenit mai ancorat în business, am înțeles piața și mișcările ei.

Ce prețuiți cel mai mult la colegi? Dar la clienți?
Cel mai mult prețuiesc la colegi  deschiderea de a ajuta, disponibilitatea de a fi acolo atunci când unul dintre noi are nevoie de ceva, însă peste toate acestea, toți sunt prin definiție niște profesioniști impecabili.

Pe scurt, cum vedeți impactul pozitiv al tehnologiei în viețile noastre profesionale?
Cred, în mare măsură, că tehnologia are numai efecte pozitive pentru viața noastră profesională. Optimizează timpul, ușurează procesele de gândire, sporește creativitatea, în concluzie, dacă lași tehnologia să intre în viața ta profesională, aceasta te poate propulsa pe culmi ale productivității pe care nu le-ai mai atins înainte.

Care este motto-ul dvs.?
Suntem arhitecții propriei noastre vieți!