Inovația Twin

Arhitectura Twin patentată de Supermicro cu până la 24 de Dimm pe nod pentru performanță maximă, este fundația celei mai avansate platforme de servere pentru HPC/Data Center, Cloud Computing și aplicații Enterprise IT. Aceste sisteme ultraperformante și ultradense prezintă tranzit de aer optim pentru o răcire eficientă energetic, mentenanță ușoară și disponibilitate avansată prin nodurile hot-swap și module de alimentare redundante. Aceste sisteme sunt echipate cu cele mai noi procesoare și tehnologii de concetare pentru performanțe de procesare și de transfer maxime. 

Cea mai bună performanță per watt/per dolar din piață

Cea mai largă gamă de produse twin cu:

- Până la 24 DIMM-uri, până la 3TB de memorie RAM 2666 MHZ pe nod

- Surse alimentare redundante (96%), eficiență de nivel titanium

- Dual procesor Intel® Xeon® Scalable

- Până la 6 x 3.5’ sau 12 x 2.5’ SAS3/SATA3 HDD/SSD pe nod

- Support NVMe

- PCI-E 3.0 x 16 sloturi pentru 56Gb/s ConnectX-3 FDR IB sau 10GbE SFP+

- Suport SATA DOM

- Server management cu Onboard IPMI 2.0 + KVM cu conexiune LAN dedicată

Supermicro BigTwin™

Supermicro BigTwin™ este prima și singura platformă 2U multinode ce suportă cele mai noi procesoare Intel® Xeon® Scalable, memorii, stocare, I/O și o capacitate termică cu 30% mai bună decât restul pieței. A 5-a generație de Supermicro BigTwin™ este complet optimizată pentru activitățile și încărcările diverse ale zilei de azi și proiectată pentru a beneficia și de viitoare tehnologii din piață.

Performanță: suportând cele mai noi procesoare Intel® Xeon® Scalable de până la 205W, BigTwin atinge performanțe incredibile într-o platformă multinod pe 2U. Cele mai noi procesoare Intel încorporează tehnologie UPI - Ultra Path Interconnect pentru a îmbunătăți vizibil comunicarea între procesoare, pentru a reduce latența și pentru a genera bandă suplimentară încărcării mari de date. 

Fiecare nod al Bigtwin suportă până la 3TB DDR4-2666Mhz în 24 sloturi DIMM pentru o creștere dramatică a căpacității și vitezei de lucru a memorie comparat cu generațiile anterioare de servere BigTwin. Cu până la 12 drive-uri hot-swap de 2.5" per nod performanțele stocării sunt accelerate de opțiunile de All-Flasj NVMe, SAS sau SATA.

Densitate: Sistemele BigTwin se pot lăuda cu o densitate de noduri mare de până la 4 noduri hot-swap în format 2U și dublul capacității de I/O al soluțiilor de 2U concurente. Suportul existent pentru modulul Supermicro I/O ( SIOM) permite opțiuni felxibile de rețea de 1G, 10G, 25G și 100G Ethernet sau 100G Infiniband/Omni-Path și eliberează până la 2 sloturi low-profile PCI-E 3.0 x 16 pe nod.

Eficiență: Arhitectura Supermicro Twin a fost proiectată pentru eficientizarea consumului de energie și a costului. BigTwin reduce consumul de energie prin răcire centralizată, design-ul alimentării cu energie și sursele de alimentare foarte eficiente (96%), redundante, de 2200W. 

Supermicro FatTwin™ - soluția de servere cu cel mai bun TCO și cea mai mare performanță per-watt/per-dolar.

Noua generație de servere X11 Supermicro FatTwin ™ este o soluție SuperServer de înaltă densitate cu 8/4 noduri hot-plug cu o multitudine de variante de memorie, stocare și conectivitate. Supermicro FatTwin™ reprezintă o soluție revoluționară de Green Computing cu un design extrem de eficient. Datorită componentelor comune nodurile FatTwin îmbunătățesc eficiența raportului cost/performanță și fiabilitatea i1n timp ce arhitectura modulară îl face flexibil în configurare și ușor de întreținut. Această versatilitate în configurare permite ca FatTwin să poată fi optimizat penteu soluții Enterprise, Data Center, Cloud Computing, HPC, financiar, domeniul științific și de proiectare și servere de stocare.