Soluțiile de storage Dell EMC PowerVault ME4

Simple. Rapide. Accesibile.

Soluțiile de storage Dell EMC PowerVault ME4 au fost create pentru a răspunde în mod eficient necesitaților organizațiilor mici și mijlocii, echilibrând prețul cu performanțele prin echipamente bogate în caracteristici, însă accesibile, ușor de instalat și de folosit. 

Seria PowerVault ME4 poate ajuta organizațiile să-și modernizeze IT-ul și să crească performanțele aplicațiilor, încorporând caracteristici ample de tip enterprise într-un produs simplu, rapid și accesibil.   

Președintele Dell EMC și GM Storage, Jeff Boudreau, spunea că: ”Noua serie PowerVault ME4 reprezintă o parte esențială a acestei strategii  la nivel entry, o strategie elaborată pentru clienții care caută echipamente storage array accesibile, însă cu caracteristici complete, optimizate pentru fluxuri de lucru virtualizate SAN și DAS.”

Putem spune că noua familie de produse PowerVault ME4 furnizează creșteri semnificative, în termeni de capacitate, performanță, simplitate și caracteristici față de sistemele anetrioare Dell EMC de tip entry, deoarece:

  • Dell EMC a construit seria de echipamente PowerVault ME4 cu 75% mai multe discuri pentru a crește capacitatea brută de stocare cu 122%, simultan  cu creșterea performanței de citire IOPs de patru ori
  • Seria PowerVault ME4 înseamnă o gamă de stocare date de nivel entry care furnizează performanțe și caracteristici de clasă enterprise, încluzând:

Configurații Flexible Array - trei modele oferă de la 12 la 84 discuri de stocare date care pot fi configurate în mod flash de la 0 la 100%, suportând orice tip de mix de SSD-uri și HDD-uri

Capacitate și performanțe de nivel enterprise - echipamentele PowerVault ME4 se pot extinde până la 4 PB și pot efectua până la 320 000 IOPs

Software all-inclusive - includ tot ce e necesar pentru gestionarea și protejarea datelor pentru stimularea afacerilor: protecție built-in data, thin  provisioning, replicare la distanță, shapshots, tiering pe trei nivele, clonare de volume, integrare cu VMware vCenter și SRM, criptare la nivel de disc și altele

Integrare single vendor - integrarea out-of-the-box cu serverele Dell EMC PowerEdge 13G și 14G simplifică provocările la adresa extinderii de capacitate a serverelor, oferind aplicațiilor de afaceri accesul de viteză mare la date în medii SAN sau DAS.

Fiecare aspect al PowerVault ME4 a fost conceput pentru a fi ușor de utilizat. Aceste echipamente pot fi instalate de clienți în 15 minute și mai au nevoie doar de alte 15 minute pentru configurare și pentru a începe să stocheze date fie ca mediu hibrid, fie ca mediu all-flash. Gestionarea PowerVault ME4 se face ușor printr-o nouă interfață utilizator HTML5, permițând clienților să utilizeze un browser web de oriunde pentru a gestiona sarcini comune de management cum ar fi configurarea și gestionarea profilurilor de stocare date și a conexiunilor de rețea, răspunsul la alerte și altele.

Fiecare controller PowerVault ME4 este dotat cu procesor dual-core Intel® Broadwell®. Fiecare array suportă protocoale multiple, incluzând Fibre Channel, iSCSI (și SFP+), precum și conectivitate SAS host. Noile array-uri de stocare date Dell EMC PowerVault ME4 sunt construite special și au prețuri adecvate pentru întreprinderile mici și mijlocii.

Echipamentele sunt optimizate pentru SAN și atașare directă la serverele Dell EMC PowerEdge pentru a suporta o gamă largă de aplicații de afaceri și instanțe de utilizare, fiind ideale pentru supreveghere video, HPC, virtualizare/VDI, SAN de nivel entry, consolidare cu costuri mici, editare video, baze de date NoSQL, soluții de atașare directă și OEM.

Pentru detalii suplimentare despre soluțiile de infrastructură Dell EMC contactați-ne la dell@asbis.ro sau vizitați Dell Technologies Partner Portal.