Noile sisteme Supermicro SuperStorage din generația nouă X11 suportă strategii de implementare a arhitecturilor bazate pe noduri unde capacitatea CPU și HDD se extind împreună sau implementări care se pot extinde utilizând JBOD-uri. Aplicațiile SSD cu latență scazută, fișiere media foarte mari care generează cerințe de capacitate de stocare foarte mare, și încărcări de date de nivel enterprise ce au nevoie de performanțe maxime ale sistemelor vor fi avantajate de suportul Supermicro pentru SAS 3.0 ( 12Gbps) care oferă latență scazută și lățimea de bandă maximă. Sistemele Supermicro Superstorage oferă o platformă de stocare fără compromis, flexibilă în accesarea oportunităților din piața IT, prin formatele 2U, 3U si 4U utilizând SSD-uri/HDD-uri, atât de 2.5”, cât și de 3.5”.

Serverele Superstorage suportă memorie până la 1Tb 3DSECC LRDIMM sau 256 GB ECC RIMM, sloturi PCI-E 3.0, NVMe, opțiuni de rețea flexibile, cum ar fi porturi 10 G SFP+, 10BBase-T LAN, IPMI 2.0si KVM cu LAN dedicat, și oferă suport pentru cele mai noi procesoare Intel® Xeon® Scalable.

Soluțiile Supermicro Superstorage prezintă un număr de avantaje cheie pentru clienții care lucrează în medii CPU-Intensive Storage, Virtual Storage, Single-Instance Storage și Data Deduplication, Data Replication și Business Continuity, și Virtual Tape Library.

  Beneficii Cheie:

-        Un portofoliu complet de soluții open storage standard optimizate pentru soluții de stocare scalabile precum: Microsoft Windows Server Software Defined (WSSD), VMWare, RedHat Storage One, Nexenta,Ceph, Lustre, Software-Defined Storage, și IBM Spectrum Accelerate Enterprise Storage.

-        Performanță maximă – Suport NVMe complet în extensii hibride, cât și în backplane de storage cu atașare directă cu până la 20 GB/S transfer.

-        Eficiență Maximă – Capacitate mare pe platformele 2U, 3U si 4U cu cea mai mare densitate de drive-uri din industrie. Unele din cele mai eficiente surse de alimentare – clasa platinum ( 95% eficienta electrică).

-        Fiabilitate pentru implementări critice - Arhitectură complet redundantă, rezistentă la defecte cu HDD, surse și ventilatoare hot-swap. Jbod-urile hardware Active-Active sunt perfecte pentru aplicații critice.

Super Storage Bridge Bay

Optimizat pentru aplicații storage de nivel enterprise critice, SSBB de la Supermicro prezintă un sistem “Cluster-in-a-box” inovator, complet redundant și rezistent la defecte. Super SBB suporta SAS/NVMe HDD/SDD-uri cu opțiuni de extindere utilizând SBB JBOD-urile din portofoliul Supermicro. Supermicro SSBB permite schimbarea hot-swap a tuturor componentelor active. Având conexiune de date și serviciu heartbeat prin midplane, dacă un server se defectează, celelalte noduri preiau activitatea nodului dezafectat (ambele controlere pot funcționa în mod Active-Active) păstrând sistemul funcțional. Software-ul de storage este cheia pentru a activa această funcționalitate și este disponibil de la un număr de parteneri software Supermicro. Fiind echipate cu surse de alimentare redundante, foarte eficiente și ventilatoare hot-swap. Super Storage Bridge Bay este o soluție de stocare foarte eficientă și fiabilă la un preț competitiv.

Supermicro® NVMe Platforms

NVMe (Non-Volatile Memory Express) este o conexiune directă, scalabilă de înaltă performanță între CPU PCI-E Gen3 și echipamentele NVM, proiectată pentru serverele Client si Enterprise, folosind tehnologia SSD. Tehnologia a fost dezvoltată pentru a reduce latența și a oferi sistemelelor de calcul avansate performanțe sporite prin îmbunătățirea conexiunii între CPU și storage.

Instalând Supermicro NVMe, clienții pot beneficia de latență scazută, număr de I/OPS crescut și consum scăzut de energie. Beneficiile ROI în urma activării soluțiilor NVMe sunt substanțiale și imediate. Soluțiile Supermicro vor efectua mai multe operațiuni în mai puțin timp, ceea ce se transpune în costuri mai scăzute și venituri mai mari.

Noua generație de sisteme NVMe X11 duce această tehnologie excepțională la un nivel superior, oferind sisteme cu o performanță în continuă creștere și tehnologii în premieră pe piață. Supermicro NVMe SuperServer oferă până la 3TB ECC3DS LRDIMM sau RDIMM DDR4-2666 MHz de memorie în 24 sloturi DIMM, suport pentru SAS 3.0/SATA 3.0/NVMe hot-swap HDD/SSD pe 7 sloturi PCI-E, opțiuni de conectare la rețea 10GBase-T/10G SFP+/56Gbps FDR InfiniBand, surse de alimentare redundante de nivel Titanium ( 96%+), IPMI 2.0 plus KVM cu conexiune LAN dedicată și care suportă ultima generație de procesoare Intel® Xeon® Scalable cu până la 205W TDP.

Soluțiile de servere Supermicro cu suport NVMe sunt orientate către HPC, Petrol și Gaze, stații de lucru pentru modelare 3D și Design Grafic, HFT, Baze de date SQL, motoare de cautare, data centere cu cryptare de securitate avansată, VDI, Centre de proiectare și design pentru industriile Aerospațiale și auto, aplicații clustes și de supercomputere, cloud, virtualizare și medii enterprise.

Beneficiile NVMe:

-        Creșteri mari de rată de transfer (6x)

-        Îmbunătățiri substanțiale ale latenței (7x)

-        Un backplane comun îmbunătățeste flexibilitatea în alegerea echipamentelor de stocare

-        2.5” U.2 (SFF-8639) format pentru îmbunătățirea accesibilității comparat cu flash card PCI-E ( Hot swap)

-        Eficiență energetică îmbunătățită

-        Performanță ultra-rapidă pentru încărcări de sistem mari