Soluții complete de storage ce livrează un raport preț-performanță excelent

Înființată în 1993, Infortrend Technology (Public TPE: 2495) este un furnizor de top de soluții de stocare de înaltă performanță, oferind soluții All Flash, si stocare hibridă, Storage Server, si solutii cloud hibrid, pentru a vă satisface nevoile de medii de stocare și rezolvarea tuturor problemelor IT.

Complet dedicat soluțiilor de stocare, Infortrend are o bază tehnologică puternică care include una dintre cele mai bune echipe de cercetare și dezvoltare din industrie. Expertiza lor acoperă toate aspectele sistemelor de stocare, inclusiv hardware, firmware, software și integrarea sistemului. Pentru a asigura excelenta produselor, sistemele Infortrend sunt proiectate și fabricate intern.

Soluțiile de stocare Infortrend s-au desfășurat pe scară largă pe o varietate de aplicații exigente din partea mai multor utilizatori pe piețele comerciale și industriale. Marcile principale includ familiile de produse EonStor GS, EonStor GSe, EonStor GSe Pro si EonStor DS.

Suportul protocoalelor de stocare, incluzând soluțiile Fiber Channel, iSCSI, SAS, SATA și SCSI, solutiile Infortrend pot fi implementate cu ușurință în medii de stocare directă atașată (DAS) și în medii de stocare prin rețea (NAS). În plus, pentru a satisface nevoile de aplicații de vârf în mediile de afaceri, produsele și soluțiile sunt testate compatibile cu sistemele de operare la nivel de întreprindere (OS), cum ar fi Windows® Server 2008, Solaris®, Linux®, IBM AIX®, HP-UX® și software de virtualizare a serverului, cum ar fi VMware® Oracle®, Citrix® și Microsoft Hyper-V.

Infortrend lucreaza indeaproape cu liderii din industrie pentru a livra solutii integrate de stocare. Multumita testarii exhaustive a compatibilitatii, certificarii si designului de produs in regim colaborativ, Infortrend poate garanta ca sistemele lor sunt interoperabile cu solutiile partenerilor.