Dezlănțuie întregul potențial al spațiului de stocare

Bazat pe tehnologia exclusivă de gestionare a memoriei Flash denumita FlexiRemap, modelul NeoSapphire poate furniza până la 700K IOPS la timpi de răspuns previzibili sub 1ms pentru scrierea aleatoare de 4KB. Acest model este potrivit pentru procesarea instantanee a volumelor de date uriase, cum ar fi calcule matematice paralele, boot storm în aplicațiile VDI și analiză de Big Data. În plus, această tehnologie transformă în mod inteligent evenimentele în serie, accelerând în continuare accesul la date și sporind performanțele. În cadrul testelor de laborator AccelStor, în comparație cu algoritmii RAID convenționali, sistemul AccelStor AFA alimentat de FlexiRemap poate atinge până la 1M IOPS, ceea ce este de 13 ori mai rapid decât RAID. AFA-urile NeoSapphire, disponibile în factori independenți de tip rack-mount, ating cel mai înalt nivel de performanță pentru cerințele enterprise și a centrelor de date.

Spre deosebire de redundanța datelor din RAID-ul convențional, FlexiRemap oferă un algoritm propriu-zis 2 (N + 1) care permite un eșec SSD pentru fiecare grup fără pierderi de date. Acest algoritm împarte SSD-urile în două grupe de unități independente; datele sunt distribuite uniform pe SSD-urile celor două grupuri, cu toleranța la erori a defecțiunilor cu o singură unitate. Dacă o unitate nu reușește, grupul respectiv intră în modul read-only și intreg accesul la date este transmis către celelalte grupuri, asigurându-se că întregul sistem continuă să funcționeze. Acest algoritm asigură integritatea datelor și protecția datelor cu privire la pierderile de putere. De asemenea, sistemul reduce RPO (Obiectivul punctului de recuperare) și RTO (Obiectivul de recuperare a timpului) pentru a satisface cerințele enterprise.

Toate discurile SSD, inclusiv cele care sunt de înaltă calitate, au un număr limitat de cicluri de programare și de ștergere. Gestionarea sănătoasă a activității de scriere este de asemenea crucială, deoarece afectează durata de viață a SSDului și implicit, cheltuielile IT. Tehnologia de gestionare a memoriei flash FlexiRemap de la AccelStor nu numai că îmbunătățește performanța rețelelor de stocare, dar evită, de asemenea, suprapunerea operatiunilor I/O inutile, ceea ce poate duce la deteriorarea SSD-urilor. În plus, cu tehnologia FlexiRemap, datele sunt scrise uniform pe fiecare SSD pentru a preveni uzura prematură datorită utilizării excesive. Aceste avantaje contribuie la întreținerea sistemului și la controlul bugetului. SSD-urile consumă și jumătate până la o treime din puterea electrică a HDD-urilor, pentru o mai bună eficiență energetică, iar latența poate fi la un sfert față de HDD-uri, îmbunătățind performanța. În concluzie, matricele AccelStor all-flash cu tehnologia FlexiRemap formează soluția optimă pentru o performanță excelentă a sistemului și un TCO scăzut.

Pentru a afla mai multe despre soluțiile de storage all-Flash Accelstor, contactează reprezentantul tău comercial sau scrie-ne la sales@asbis.ro