ABBYY® FineReader® 15 este un instrument PDF versatil, alimentat de OCR, care vă permite să lucrați ușor și eficient cu diferite tipuri de documente.

Având la bază tehnologia OCR bazată pe ABBYY AI, FineReader integrează documentele scanate în fluxuri de lucru digitale și ușurează digitalizarea, convertirea, editarea, protejarea, distribuirea și colaborarea pentru toate tipurile de documente.

  • Editează și organizează documente PDF: editați și actualizați documentele PDF (create digital sau convertite din print) fără pași suplimentari de conversie.

  • Colaborați la un document PDF și aprobați-l: folosiți comentarii și marcaje pentru a facilita colaborarea cu succes.

  • Securizează și semnează documente PDF: securizați documentele prin utilizarea semnăturilor digitale, redactarea informațiilor sensibile, eliminarea datelor ascunse (metadate) și controlul accesului cu parole.

  • Creați și convertiți PDF: accesați documentele din print transformându-le în PDF sau convertiți documente PDF în formate editabile precum Microsoft® Office.

  • Digitalizați documente și scanați-le cu OCR: integrați documentele din print în spațiul de lucru digital pentru stocare, reutilizare și editare.

  • Automatizarea rutinelor de digitalizare și conversie (doar FineReader®15 Corporate*): simplificați sarcinile de conversie repetitive sau conversia mai multor documente în fișiere editabile.

  • Compară documente în formate diferite (doar FineReader® 15 Corporate*): identificați rapid și în mod sigur modificările dintre două versiuni ale unui document.

ABBYY FineReader 15 – Opțiuni disponibile


* Limitarea lunară a paginii se aplică numai procesării automate cu Folder Hot și se resetează la fiecare 30 de zile.

Pentru detalii suplimentare despre ABBYY® FineReader® 15 vizitați pagina oficială ABBYY sau contactați-ne printr-un email la software@asbis.ro.