Inovează și crește cu soluțiile de storage care te lasă să te focusezi pe business-ul tău

Soluția de stocare enterprise INFINIDAT se bazează pe INFINIDAT Storage Architecture® (ISA), arhitectura unică și brevetată. Aceasta reprezintă un set complet de funcții de stocare bazate pe software-ul stratificat, care vine peste un hardware foarte ieftin. Prin livrarea software-ului cu o platformă hardware de referință testată, INFINIDAT poate livra primul software defined storage de clasă enterprise.Soluțiile de stocare enterprise INFINIDAT sunt instalate în Top 500 companii globale, susținând o varietate mare a aplicațiilor și a tipurilor de utilizare. Toate aceste lucruri au fost făcute cu un singur scop în minte - să permită clienților să cheltuiască mai puțin pe infrastructură și să se concentreze mai mult pe inovatie și creștere. Astăzi INFINIDAT prezintă patru soluții de stocare a datelor: InfiniBox, InfiniGuard, InfiniSync și Neutrix Cloud, cu un focus pentru a continua să sprijine clienții către succes.

Investitorii și clienții au acceptat în mod clar abordarea către inovație a INFINIDAT. Aceștia au stabilit un business sănătos, în creștere timp de 17 trimestre consecutive, atrăgând investiții de la TPG Growth și Goldman Sachs în valoare totală de 245 milioane de dolari, stabilind evaluarea post-finanțării INFINIDAT la 1.6 miliarde de dolari. Install base-ul de clienți la nivel global acoperă o multitudine de verticale, inclusiv asistență medicală, financiară, servicii și furnizori de servicii cloud, depășind usor 3 exabytes (3 EB).

Pentru a afla mai multe despre soluțiile de storage enterprise Infinidat, contactează reprezentatul tău comercial sau scrie-ne la sales@asbis.ro