Viitorul echilibrării încărcării este aici!

Kemp oferă simplitate, flexibilitate, valoare și asistență tehnică de neegalat, astfel încât să puteți oferi tuturor clienților experiența aplicațiilor always-on [AX].

Alege soluțiile Kemp Technologies, partenerii înregistrați beneficiază de discount-uri atractive la achiziție!

Status Authorized* Partner Partner

New Business without approved

Project Registration (e.g. already registered business)

15% 10%
Discount for confirmed

Project Registration

25% 10%

Renewals Subscription

20% 10%

PAYGO (SPLA, MELA, POOLED)

Negotiated Project pricing applies

KEMP Professional Services

10% 10%

*Pentru a deveni Authorized Partner trebuie parcurse modulele de training și certificare ”Kemp Certified Sales Professional Training” și ” Kemp Certified Technical Professional Training” disponibile aici: https://bit.ly/2I4tiNy

ASBIS și Kemp Technologies fac echipă pentru a oferi clienților expertiza lor în soluții de livrare continuă a aplicațiilor. Alătură-te și tu! 

1.       Simplitate în implementare și ușurință în utilizare
Kemp are soluții software, hardware și opțiuni native pentru cloud premiate, inclusiv primul ADC pentru fiecare aplicație din lume. Implementare rapidă cu șabloane și ghiduri ușor de utilizat pentru a fi în funcțiune în cel mai scurt timp posibil!

2.       Valoare de neegalat
Kemp are soluțiile cu cel mai bun raport preț-performanțe din industrie, oferind cel mai bun randament per valoare comparativ cu soluții similare concurente.

3.       Flexibilitatea licențierii adaptată nevoilor clienților
LoadMaster-ul Kemp este un produs software și opțiunile de licențiere se potrivesc cu ceea ce au nevoie clienții - perpetuu, abonament, grupat și contorizat pe bază de consum. Clientul alege!

4.       Asistență directă cu o rată de satisfacție de 99%
Contact direct cu ingineri cu experiență, cu competențe puternice specifice aplicației. La Kemp, echipa de asistență este renumită în industrie pentru că depune eforturi suplimentare pentru a ajuta clienții.

„Suportul Kemp a fost cel mai bun sprijin pe care l-am experimentat vreodată” - Arto Happonen.

5.       Ușurința de formare a specialiștilor
Șabloanele, ghidurile de implementare, webinariile gratuite și instrumentele de migrare ușor de utilizat de la Kemp asigură inginerilor accesul facil la instrumentele necesare formării și specializării.

6.       Gata cu procedurile complicate!
Kemp se concentrează pe furnizarea unui sistem complet și ușor de utilizat, care să nu necesite un programator autorizat sau cunoștințe specializate pentru configurare și administrare.

7.       Locul 1 în topul evaluărilor specialiștilor IT de terță parte: 4.9 ***** Gartner peer insights
„Kemp a oferit echilibrarea globală a încărcării serverului la un cost mult mai mic decât ceea ce ar fi fost disponibil cu o soulție similară concurentă.” - Manager sisteme IT

„În timpul migrării ne-am dat seama că soluțiile de balansare a încărcării existente (F5) nu erau potrivite pentru implementarea în cloud” - Education First

Pentru detalii suplimentare, ia legătura cu Sales Managerul alocat printr-un mesaj la sales@asbis.ro.