Caracteristici cheie

  • Oferă performanțe PCIe Gen4 și memorie inovatoare cu capacitatea de a gestiona aplicații PC în expansiune
  • Oferă performanțe și capacități excepționale cu o gamă completă de la 512 GB până la 2 TB
  • Utilizează tehnologia Micron NAND 3D TLC cu 176 de straturi, lider în industrie, ce oferă densitate, performanță ridicată și consum redus de energie pentru un cost total de proprietate (TCO) redus
  • Implementează factorul de formă M.2 mic și dens (22x80) pentru a se potrivi unui set larg de nevoi de proiectare pentru desktop-uri și dispozitive mobile.

Prezentare

Micron 3400, cu NAND-ul său avansat, oferă performanțe PCIe Gen4 și capacități necesare pentru a face față celor mai exigente aplicații cu utilizare intensivă a datelor. PCIe Gen4 combinat cu NAND-ul de 176 de straturi de la Micron, primul din industrie, oferă o capacitate de citire de 2 ori mai mare și o capacitate de scriere cu până la 85% mai mare decât generația anterioară - cu o putere inactivă cu 25% mai mică. O soluție de viitor care va valorifica datele uriașe necesare pentru a gestiona provocările de editare video 4K de astăzi (și 8K de mâine). Obțineți stocarea de înaltă performanță și de mare capacitate de care au nevoie aplicațiile profesionale, cum ar fi randarea 3D în timp real, CAD și animația.

3 motive pentru a cumpăra aceste produse

  1. Include protecție end-to-end pentru traseele de date, protecție împotriva pierderilor de energie, firmware securizat și garanția standard pentru client SSD Micron
  2. Este pregătit pentru Intel® Project Athena, o probă esențială pentru obținerea unui EVO1 la nivel de client și platformă.
  3. Oferă performanțe PCIe® Gen 4: Performanță de citire și scriere secvențială de 6,6 GB/s și, respectiv, de până la 3,6 GB/s.

Pentru a afla mai multe despre SSD-urile MICRON va rugam sa ne scrieti la sales@asbis.ro