Ce vrei să fii: cititor sau personaj?

Dacă întrebi pe oricare dintre membrii echipei ASBIS Romania care este cartea sa preferată, răspunsul ar fi, fără doar și poate: "A fost odată ca niciodată în ASBIS". Nu căuta pe Google, nu există această carte (sau cel puțin nu încă). Ce îți putem spune însă este faptul că fiecare zi în ASBIS este plină de provocări pe care noi le abordăm cu energie, determinare, emoție și consecvență. Fiecare zi reprezintă încă o pagină adăugată poveștii de succes ASBIS România.

După aproape 30 de ani de istorie scrisă în 26 de țări din regiunea EMEA, continuăm să adăugăm file în povestea ASBIS!

Ce zici, vrei să joci un rol în povestea noastră?

Dacă vrei un rol în povestea ASBIS, scrie-ne pe adresa hr@asbis.ro 


Roluri active in ASBIS Group:

 


CV-ul pe care ni-l transmiteți nu trebuie să conțină date sensibile referitoare la: originea rasială sau etnică, convingerile politice; convingerile filozofice sau religioase; apartenența la un sindicat sau la un partid politic; istoricul infracțiunilor sau al procedurilor penale și al sancțiunilor sau amenzilor asociate; comiterea oricărui comportament ilegal sau necorespunzător și a sancțiunilor asociate; sau orice număr de identificare a unei persoane la nivel național.
Dacă CV-ul sau profilul dvs. conține aceste informații, vă declarați de acord/ vă asumați că este pe propriul dvs. risc.