Cele mai cuprinzătoare caracteristici de securitate, cele mai bune instrumente de management și o productivitate sporită pentru a menține afacerea pe drumul cel bun.

Un dispozitiv modern este un PC nou instalat cu Windows 10 pro. Este momentul ca utilizatorii să descopere avantajele de securitate, productivitate și administrare oferite de dispozitivele cu Windows 10 Pro.

SECURITATE: Windows 10 este cel mai sigur Windows pe care Microsoft l-a construit vreodată, oferind o abordare pe mai multe straturi pentru a vă proteja compania împotriva amenințărilor moderne de securitate. Funcțiile de securitate Windows 10 Pro asigură liniște sufletească prin criptarea datelor, prevenirea scurgerilor de informații accidentale dinspre angajați și ajută la păstrarea tuturor blocărilor în cazul în care un dispozitiv este pierdut sau furat. Windows 10 asigură o abordare completă pentru a vă proteja informațiile despre companie, datele clienților, identitățile angajaților și, în cele din urmă, reputația dvs.

MANAGEMENT: Gestionarea de zi cu zi a tehnologiei poate distrage atenția de la ceea ce tu și echipa ta faci cel mai bine: administrarea afacerii tale.

Windows 10 Pro ajută la eliminarea acestei probleme cu un set de instrumente concepute pentru a reduce timpul și energia petrecute în gestionarea IT. Dispozitivele Pro sunt proiectate să funcționeze perfect cu serverele dvs., Office 365 și serviciile cloud, ceea ce face ca toate să funcționeze împreună pentru afacerea dvs.

PRODUCTIVITATE: Windows 10 Pro vă permite dvs. și membrilor echipei dvs. să vă concentrați, să vă conectați și, cel mai important, să rămâneți productivi. Puteți accesa ceea ce aveți nevoie, atunci când aveți nevoie, de oriunde v-ați afla. Puteți profita de aplicații noi și moduri unice de a finaliza lucrurile. Și puteți avea chiar propriul dvs. asistent digital. Toate acestea sunt bune pentru afaceri.