Crucial MX500 - Bucurați-vă de eficiența Micron® 3D NAND de ultimă generație

 

A picture containing person, road, outdoor, streetDescription automatically generated

 

Viteză uluitoare

Porniți sistemul în câteva secunde, încărcați fișierele aproape instantaneu și accelerați cele mai solicitante aplicații cu Crucial MX500. Tehnologia noastră de accelerație dinamică la scriere folosește un pool adaptabil de memorie flash cu celule de mare viteză, cu un singur nivel, pentru a genera viteze de blister

A picture containing indoor, electronics, computerDescription automatically generated


 

Stocați până la 2 TB de date

Păstrați cantități mari de fotografii, muzică și videoclipuri confortabil și sigur. Cu acces rapid la conținut media, lucrări creative și desene, pe care le puteți împărtăși oricând, cu mare viteză cu cei dragi.

 

  

Bucurați-vă de eficiența Micron® 3D NAND de ultimă generație

Componentele noastre de ultimă generație sunt proiectate de la început până la sfârșit pentru eficiență maximă. Drept urmare, Crucial MX500 folosește doar o cantitate minimă de energie și oferă un raport preț-performanță excelent - fără a fi nevoie de un plan de finanțare pentru a-l achiziționa. Bucurați-vă de un computer mai rapid și mai silențios acasă sau la birou. Vă veți întreba de ce până acum ați lucrat pe un hard drive.

 

A picture containing text, electronics, indoorDescription automatically generated

 
 

Faceți upgrade cu o unitate pe care vă puteți baza

Cu mii de ore de validare pre-lansare, zeci de teste și un portofoliu de SSD-uri premiate, Crucial MX500 s-a impus ca un produs de încredere. Asigurați-vă cele mai importante fișiere pe o unitate SSD cu fiabilitate stabilă și caracteristici avansate din seria MX.

 

Graphical user interfaceDescription automatically generated

 

Instalați cu încredere

Pentru mulți oameni, deschiderea unui computer și transferul de date par terifiante.De aceea, am făcut acest lucru ușor în Ghidul de Instalare SSD Crucial . Verificați-l înainte de a cumpăra, apoi instalați-vă rapid propriul SSD, și transferați toată informația cu succes și fără probleme.

 

A picture containing text, person, indoor, kitchenDescription automatically generated

 

Calitatea Micron® - un nivel ridicat de fiabilitate.

Ca brand Micron, unul dintre cei mai mari producători de stocare flash din lume, Crucial MX500 este susținut de aceeași inovație, calitate și inginerie care a produs unele dintre cele mai avansate tehnologii de memorie și stocare din lume de mai bine de 35 de ani. Viteze super mari, fiabilitate durabilă și o moștenire de zeci de ani - Crucial MX500 vă oferă cea mai bună combinație de calitate, performanță și securitate.

Pentru mai multe informatii despre SSD MX500 va rugam sa ne scrieti la sales@asbis.ro