LOGITECH ONE

PROGRAM DE PARTENERIAT PENTRU RESELLERII PRODUSELOR DE VIDEO CONFERINȚĂ ȘI C&P  

 

Logitech Europe SA („Logitech”) a lansat un program de parteneriat Logitech ONE Partner („ONE Program”) pentru a recompensa eforturile de vânzare pentru produsele Logitech Video Collaboration și C&P (adică mouși, tastaturi, instrumente de prezentare, accesorii pentru tablete, căști, boxe pentru PC și  camere web) („Produse”) ale unor parteneri selectați Logitech („Partener”) din Europa, Orientul Mijlociu și Africa.

Participarea la Programul ONE este condiționată de înregistrarea și acceptarea acestor Termeni și condiții, a Condițiilor de utilizare a portalului partenerilor și a Ghidului de înregistrare și oferă partenerului posibilitatea de a beneficia de stimulente financiare, de marketing și alte stimulente („Incentives ”) Care sunt descrise în Tabelul de beneficii pentru parteneri pus la dispoziția partenerilor, actualizat periodic.

În funcție de cifra de afaceri, partenerului i se va acorda statutul de partener Înregistrat, Certificat sau Premium.

Condiții pentru participare

Înregistrare: Participarea la Programul ONE necesită înregistrarea în Portalul partenerilor, de pe site-ul www.partners.logitech.com. După înregistrare și validare de către Logitech, Partenerul va participa la Programul ONE și va avea dreptul la beneficiile aferente statutului de partener înregistrat, certificat sau Premium.

Cifra de afaceri minimă: nu se solicită nicio cifră de afaceri minimă ca partener înregistrat Logitech ONE. Pentru a se califica ca partener certificat sau premium, DCS trimestrial al partenerului trebuie să atingă cifra de afaceri minimă menționată în tabelul cu beneficii ale partenerilor. DCS (vânzări directe pentru clienți) înseamnă numărul total de produse Logitech vândute către Logitech Reseller (pentru distribuitorii Logitech indirecți) sau sold-out de către Logitech Reseller (direct Logitech Resellers), minus orice retur, înmulțit cu prețul mediu de vânzare Logitech pe produs.

Clienți Enterprise: cel puțin 80% din cifra de afaceri a partenerului trebuie să rezulte din vânzările către clienții enterprise.

Achiziționarea de produse: partenerul cu sediul în Europa (definit ca țări din Uniunea Europeană și AELS) este de acord să achiziționeze produse numai de la furnizori cu sediul în Europa și este de acord să nu cumpere, să revândă sau să tranzacționeze în alt mod produsele introduse pe piața europeană fără acordul Logitech. Acest lucru nu aduce atingere capacității partenerilor elvețieni de a achiziționa produse de la furnizori din afara Elveției pentru revânzare în Elveția.

Sub rezerva legislației aplicabile, partenerul din afara Europei este de acord să achiziționeze produse numai de la furnizorii cu sediu social în țara sa și este de acord să nu cumpere, să revândă sau să tranzacționeze în alt mod produsele fără consimțământul Logitech.

Vânzări către clienți din Europa: partenerul din Europa este de acord să vândă produse Logitech numai clienților din Europa.

Sub rezerva legislației aplicabile, partenerul din afara Europei este de acord să vândă produse numai clienților cu sediu social în țara sa.

Asistență pentru clienți: partenerul va oferi asistență tehnică pentru produse și va oferi servicii și asistență după vânzare.

Regulament și detalii complete aici