KINGSTON DRAM  #KingstonIsWithYou


ValueRAM Desktop și Notebook

Kingston Technology ValueRAM, cel mai bun producător de memorie standard pentru desktop și notebook, furnizează cel mai fiabil produs, garanție remarcabilă și asistență tehnică gratuită. Memoria ValueRAM este validată de site-urile producătorilor de plăci de bază pentru desktop și notebook, Asus, MSI, Gigabyte și multe altele. Nu toate spațiile de memorie pentru desktop și notebook sunt egale - Kingston investește milioane de dolari pentru asigurarea calității modulelor și reducerea costului de proprietate. Calitatea memoriei ValueRAM pentru desktop și notebook este dovedită prin testarea funcțională. Expertiza Kingston Technology face din ValueRAM cea mai fiabilă memorie pentru desktop și notebook din piață.


Memorie Server  

Alegerea memoriei potrivite pentru server este la fel de importantă ca și utilizarea producătorului de memorie potrivit. Memoria serverului Kingston este concepută pentru a fi extrem de fiabilă și pentru a reduce costul total de proprietate. Kingston Technology este lider mondial în domeniul produselor de memorie și este bine-cunoscut pentru furnizarea de produse de înaltă calitate la un preț atractiv.

  
   

Desktop & Notebook  

Kingston Technology este liderul mondial în domeniul produselor de memorie și este bine-cunoscut pentru furnizarea de produse de calitate la un preț atractiv. Memoria Kingston pentru desktop și notebook este concepută pentru clienții care caută cele mai fiabile și apreciate componente din industrie pentru a asigura performanțe și fiabilitate maxime.

HyperX  

HyperX® a fost fondată ca divizia de înaltă performanță a Kingston Technology (cel mai mare producător de memorie din lume). După 15 ani de experiență în a oferi memorie de mare viteză, unități SSD, căști, tastaturi, mouși, unități flash USB și mouse pad-uri, numele HyperX a devenit sinonim cu performanță, calitate, estetică și fiabilitate. Produsele HyperX de ultimă generație sunt alegerea gamerilor profesioniști, a pasionaților de tehnologie și a overclockerilor din întreaga lume, deoarece îndeplinesc cele mai stricte certificări și sunt construite cu cele mai bune componente. Descoperiți #HyperXFamily pe facebook.com/hyperxcommunity și aflați cum produsele HyperX pot îmbunătăți jocurile pe consolă și optimiza performanța oricărui computer pe hyperxgaming.com. Indiferent de nivelul de exepriență, indiferent de jocurile pe care le jucați, susținem toți pasionații de jocuri de pretutindeni, conform devizei noastre - We’re All Gamers.

  • HyperX Predator DDR4 RGB si non-RGB
  • HyperX FURY DDR4 RGB si non-RGB
  • HyperX Impact DDR4 SO-DIMM

 Pentru mai multe informatii despre KINGSTON DRAM va rugam sa ne scrieti la sales@asbis.ro