KINGSTON DRAM  #KingstonIsWithYou


ValueRAM Desktop și Notebook

Kingston Technology ValueRAM, cel mai bun producător de memorie standard pentru desktop și notebook, furnizează cel mai fiabil produs, garanție remarcabilă și asistență tehnică gratuită. Memoria ValueRAM este validată de site-urile producătorilor de plăci de bază pentru desktop și notebook, Asus, MSI, Gigabyte și multe altele. Nu toate spațiile de memorie pentru desktop și notebook sunt egale - Kingston investește milioane de dolari pentru asigurarea calității modulelor și reducerea costului de proprietate. Calitatea memoriei ValueRAM pentru desktop și notebook este dovedită prin testarea funcțională. Expertiza Kingston Technology face din ValueRAM cea mai fiabilă memorie pentru desktop și notebook din piață.


Memorie Server  

Alegerea memoriei potrivite pentru server este la fel de importantă ca și utilizarea producătorului de memorie potrivit. Memoria serverului Kingston este concepută pentru a fi extrem de fiabilă și pentru a reduce costul total de proprietate. Kingston Technology este lider mondial în domeniul produselor de memorie și este bine-cunoscut pentru furnizarea de produse de înaltă calitate la un preț atractiv.

  
   

Desktop & Notebook  

Kingston Technology este liderul mondial în domeniul produselor de memorie și este bine-cunoscut pentru furnizarea de produse de calitate la un preț atractiv. Memoria Kingston pentru desktop și notebook este concepută pentru clienții care caută cele mai fiabile și apreciate componente din industrie pentru a asigura performanțe și fiabilitate maxime.

 

 

 Pentru mai multe informatii despre KINGSTON DRAM va rugam sa ne scrieti la sales@asbis.ro