SSD-uri Kingston clasa Enterprise

SSD-urile Kingston Enterprise SATA 3.0 și Data Center (DC) NVMe sunt proiectate dupa un set strict de cerințe de dezvoltare și urmeaza un proces de testare minuțios. Aceasta duce la consecvența sarcinilor de lucru ce necesită super performanțe de citire și scriere (IOPS). Funcțiile de întrerupere a energiei mențin mediile critice în funcțiune toată ziua, în fiecare zi.

Solid State Drives - Cea mai bună alegere hardware pentru soluţiile Software Defined Storage

Software Defined Storage (SDS) este o soluţie cu dezvoltare rapidă pentru stocarea datelor, care ajută la soluţionarea unei probleme încreștere, dar fundamentale: Cum să stocaţi și să recuperaţi cantităţi imense de date.

Beneficiile SDS se bazează pe deciziile hardware inteligente SSD reduce necesitatea și costul viitoarelor achiziţii de hardware,aspect care este de o importanţă deosebită. Dar calitatea hardware contează. Acesta este punctul în care SSD-urile depășesc cu mult HDD-urile. Mai multe detalii despre solutiile SDS gasiti AICI
Data Center DC1500M – Clasa Enterprise U.2 NVMe SSD cu PLP

Kingston DC1500M U.2 NVMe SSD are o capacitate de stocare ridicată și cea mai bună performanță. Oferă o interfață performantă Gen 3.0 x4 PCIe NVMe care permite un randament ridicat și o latență scăzută pe platformele standardizate. SSD-ul este proiectat pentru a oferi până la 540K IOPS la citire aleatorie și 3 GB / s. DC1500M este susținut de cerințe QoS stricte pentru a asigura performanța IO aleatorie predictibilă, precum și latențe previzibile pe o gamă largă de sarcini de lucru.

Proiectarea factorului de formă U.2 (2,5 ", 15 mm) funcționează perfect cu serverele de ultimă generație și tablourile de stocare care utilizează planurile de rezervă PCIe și U.2. Este conectabil la cald, ceea ce face ca provocările stocării PCIe să fie de domeniul trecutului.

Caracteristici suplimentare:

  • Criptare end-to-end
  • Protecție împotriva pierderilor de energie
  • Monitorizarea telemetriei pentru o mai mare fiabilitate a centrului de date
  • 5 ani garanție
  • Asistență Kingston pre și post-vânzare

Data Center DC1000B – Unitatea de bootare optimizată M.2 NVMe cu PLP

Kingston DC1000B este un SSD PCMe de înaltă performanță M.2 (2280) NVI PCIe folosind cea mai recentă interfață PC 3.0 3.0 Gen 4 x TLC NAND cu 64 straturi. DC1000B oferă centrelor de date o soluție de bootare eficientă din punct de vedere al costurilor. DC1000B este ideal pentru utilizarea pe servere cu volum mare de date, montare în rack, precum și pentru utilizarea în sisteme în care este nevoie de un SSD M.2 de înaltă performanță, care include protecție împotriva pierderilor (PLP).

DC1000B a fost proiectat  pentru 0,5 DWPD timp de 5 ani, pentru a gestiona volumul de lucru al sistemului de operare, precum și volumul suplimentar de scriere a memoriei cache și a datelor. Pe lângă faptul că a fost dezvoltat pentru fiabilitate pe termen lung, DC1000B este proiectat pentru a oferi super performanță în enterprise și caracteristici de latență scăzută, care nu se găsesc pe SSD-urile clientului.

 

 

 

 

   

Data Center DC500 – Performanță, fiabilitate și consecvență

Seria Kingston Data Center 500 (DC500R / DC500M) sunt SSD-uri SATA de 6 Gb / s de înaltă performanță, care folosesc cele mai recente TLC 3D NAND, concepute pentru sarcini de lucru pe server cu utilizare mixtă. Aceste SSD-uri implementează cerințele stricte QoS de la Kingston pentru a asigura performanțe de I / O, precum și latențe scăzute previzibile pe o gamă largă de sarcini de lucru de citire și scriere. SSD-urile Kingston Enterprise furnizează soluții pentru funcționare și fiabilitate 24/7.

Acestea pot crește productivitatea pentru AI, învățare automată, analize de date mari, cloud computing, stocare definită de software, baze de date operaționale (ODB), aplicații de baze de date și depozitare de date.

Data Center DC450R – SSD axat pe citire cu I / O excepțională și predictibilitate de latență

DC450R este un SSD SATA de 6 Gb / s de înaltă performanță cu 3D TLC NAND, proiectat pentru aplicații centrate pe citire. Acest SSD simplificat oferă performanțe, oferind în același timp I / O excepțională și predictibilitate de latență, o cerință acum printre SSD-urile Class Center. Construit în conformitate cu cerințele stricte QoS de la Kingston, DC450R este proiectat pentru a asigura performanță pe o gamă largă de sarcini de lucru intensiv și de citire cache.

DC450R permite centrelor de date să selecteze un SSD adaptat pentru sarcini de lucru, fără a cheltui pe SSD-uri mai scumpe. Este ideal pentru rețelele de livrare a conținutului (CDN), aplicații de calcul și o gamă largă de arhitecturi de stocare de software. DC450R oferă constructorilor de sisteme și furnizorilor de cloud un standard SSD de înaltă performanță și costuri reduse.