TextDescription automatically generated

 

Kingston FURY Beast DDR4

Kingston FURY™ Beast DDR4 oferă un super performanță pentru jocuri, editare video și redare cu viteze de până la 3733MHz *. Această variantă cu raport excelent performanțe-preț este disponibilă la viteze de 2666MHz – 3733MHz, latențe CL15–19, capacități cu un singur modul de 4 GB – 32 GB și capacități ale kitului de 8 GB – 128 GB. Dispune de overclockare automată Plug N Play la 2666 MHz * și este perfect compatibil cu Intel XMP și AMD Ryzen. FURY Beast DDR4 dispune de un distribuitor de căldură elegant, cu profil redus. Viteză testată 100% și susținut de garanție pe viață, acest produs este un upgrade convenabil și performant pentru sistemul dumneavoastră Intel sau AMD. 

 

Graphical user interfaceDescription automatically generated

 

Kingston FURY Beast DDR5

Memoria Kingston FURY ™ Beast DDR5 aduce cea mai recentă tehnologie pentru platformele de jocuri de ultimă generație. Purtând viteza, capacitatea și fiabilitatea chiar mai departe, DDR5 vine cu un arsenal de caracteristici îmbunătățite, cum ar fi ECC on-die (ODECC) pentru o stabilitate îmbunătățită la viteze extreme, subcanale duale pe 32 de biți pentru o eficiență sporită și un management al alimentării cu energie integrat în modul (PMIC) pentru a oferi putere acolo unde este necesară în cea mai mare măsură.

 

Graphical user interfaceDescription automatically generated

 

Kingston FURY Impact DDR4

Utilizați un notebook sau un dispozitiv cu factor de formă mic complet echipat cu Kingston FURY ™ Impact DDR4 SODIMM și reduceți întârzierea sistemului. Perfect pentru AMD Ryzen și Intel XMP, cu capacități de până la 64 GB, Plug N Play FURY Impact DDR4 overclockează automat la cea mai mare frecvență publicată, până la 3200 MHz *, pentru a sprijini cele mai noi tehnologii CPU Intel și AMD. Adăugați un PCB negru elegant pentru un plus de performanță, nu este nevoie de BIOS. Actualizați performanțele sistemului și rulați în continuare ușor și eficient diferite sarcini datorită tensiunii reduse de 1,2 a FURY Impact DDR4.

 

A picture containing text, electronicsDescription automatically generated

 

Kingston FURY™ Impact DDR5

Laptopul sau echipamentul dvs. SFF poate acum experimenta cea mai nouă tehnologie de top de memorie cu Kingston FURY™ Impact DDR5. Cu kit-uri SODIMM cu capacități de până la 64GB și certificare Intel® XMP 3.0, Kingston FURY Impact DDR5 oferă toate funcțiile îmbunătățite ale DDR5 într-un format de dimensiune redusă, subțire. Tehnologia de overclocking Plug N Play2 inovatoare a Kingston FURY Impact DDR5 suportă automat 4800MT/s cu latențe reduse la 1.1V, oferind sistemului dvs. o creștere a performanțelor fără a fi nevoie să activați un profil.

 
 

A picture containing graphical user interfaceDescription automatically generated

 

Kingston FURY Renegade DDR4

Oferiți sistemului dumneavoastră AMD sau Intel performanțele necesare pentru a rămâne în vârf cu Kingston FURY ™ Renegade DDR4 ultra-rapid. Îmbunătățiți frecvența de cadre, mențineți fluxurile difuzând fără probleme și editați cu viteze de până la 5333 MHz ** asociate cu temporizări rapide CL12-CL20. Distribuitorul de căldură negru, agresiv și elegant și PCB-ul asortat vă vor permite să combateți căldura și să vă învingeți dușmanii. 

 
     

A picture containing textDescription automatically generated

 

Kingston FURY ™ Renegade PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD 

asigură performanțe de ultimă oră prin oferirea de capacități ridicate pentru pasionații de jocuri și hardware care caută performanțe extreme pentru versiunile și actualizările de PC. Utilizând cel mai recent controler NVMe Gen 4x4 și 3D TLC NAND, Kingston FURY Renegade SSD asigură viteze impresionante de citire/scriere de până la 7.300/7.000MB/s1 și până la 1.000.000 IOPS1 pentru o consistență uimitoare și o experiență de joc excepțională. De la timpii de încărcare a jocurilor și a aplicațiilor până la streaming și captură, oferiți sistemului dvs. un impuls la nivelul reacției generale.

       

Kingston FURY™ este următoarea generație de memorii performante și soluții de stocare pentru jucători, pasionați de PC-uri și creatori de conținut

#KingstonFURY  

* Memoria FURY Plug n Play va rula în majoritatea sistemelor DDR3 până la viteza permisă de BIOS-ul sistemului de producător. PnP nu poate crește viteza de memorie a sistemului mai repede decât este permis de BIOS-ul producătorului.

** Specificația modulelor de overclocking extrem listate pe această pagină poate depăși capacitățile hardware-ului dumneavoastră de sistem AMD sau Intel. Este necesară o selecție atentă a tuturor componentelor sistemului (de ex. CPU, placă de bază, alimentator) pentru a se asigura că aceste module vor funcționa corespunzător