Memorie Kingston FURY™ Beast DDR5

Memoria Kingston FURY ™ Beast DDR5 aduce cea mai recentă tehnologie pentru platformele de jocuri de ultimă generație. Purtând viteza, capacitatea și fiabilitatea chiar mai departe, DDR5 vine cu un arsenal de caracteristici îmbunătățite, cum ar fi ECC on-die (ODECC) pentru o stabilitate îmbunătățită la viteze extreme, subcanale duale pe 32 de biți pentru o eficiență sporită și un management al alimentării cu energie integrat în modul (PMIC) pentru a oferi putere acolo unde este necesară în cea mai mare măsură.

Progresele superioare de viteză, cu dublarea bank-urilor de la 16 la 32 și dublarea lungimii burst-ului de la 8 la 16, duc memoria DDR5, experiența dvs. de joc și aplicațiile de sistem în general la următorul nivel de performanță.


Fie că depășiți limitele în jocurile dvs. cu cele mai extreme setări, streaming live la 4K+ sau aveți nevoie de animație de dimensiuni mari și randare 3D, memoria Kingston FURY Beast DDR5 asigură nivelul necesar, în timp ce conectați perfect stilul și dezlănțuiți performanțele.


În plus, aceasta folosește Intel® XMP 3.0, o nouă specificație de overclock care include două profiluri personalizabile pentru viteze și temporizări.


Performanță sporită începând de la 4800MHz
Stabilitate îmbunătățită pentru overclocking
Eficiență sporită
Intel® XMP 3.0-Ready și certificat
Calificat de principalii producători mondiali de plăci de bază
Plug N Play la 4800MHz
Design cu radiator cu profil discret

Calificat de principalii producători mondiali de plăci de bază
Testat și aprobat, astfel încât să puteți construi și actualiza cu încredere pe placa de bază preferată.

Pentru mai multe informatii va rugam sa ne scrieti la sales@asbis.ro