Deveniti partener Dell EMC !

Înregistrați-vă în Dell PartnerDirect (http://partnerdirect.dell.com) și comunicați-ne ID-ul pentru evidentierea corespunzatoare a achizitiilor Dvs.
ASBIS Romania, distribuitor autorizat Dell EMC, raporteaza saptamanal rezultatele partenerilor sai, pe baza carora acestia au acces la resursele, promotiile si programelele oferite in cadrul PartnerDirect. Informarea ASBIS asupra ID-ului din PartnerDIrect este obligatorie pentru recunoasterea performantelor de catre Dell. ID-urile pot fi comunicate cel tarziu in ultima saptamana a trimestrului Dell.


Dell PartnerDirect

Programul Dell de parteneriat se adresează revânzătorilor cu valoare adăugată, integratorilor de sisteme, revânzătorilor de produse IT, furnizorilor de soluții și distribuitorilor. Participarea in program estepe 3 luni, trimestrele Dell fiind decalate cu o luna fata de cele calendaristice. Spre exemplu, trimestrul 4 al anului incepe in noiembrie si se sfarseste in luna ianuarie anul viitor. La inceputul fiecarui nou trimestru Dell este nevoie de acceptarea termenelor si conditiilor pentru programele disponibile..

Membri PartnerDIrect beneficiaza, in functie de tipul de program in care sunt inscrisi, de diverse  informatii utile si de acces la instrumente de vanzari si marketing, la promotii si programe de stimulente, la campaign builder, training gratuit si alte resurse importante pentru dezvoltarea organizatiei.


Programul de stimulente pentru partenerii Registered Partner de nivel 2 - Registered Partners

Programul de stimulente pentru partenerii Registered Partner de nivel 2 are 3 componente independente:
1) client products - desktop-uri, notebook-uri si workstation
2) enterprise products - servere, networking si storage
3) displays - monitoare.

Inregistrarea se face in mod separat, pentru fiecare sectiune de program in parte, partenerul putând sa opteze pentru înscrierea intr-una sau in mai multe dintre componente pentru care este eligibil in functie de criteriile de precalificare specifice.Criteriile de precalificare sunt bazate pe performanta anterioara medie pentru ultimele 4 trimestre si numai firmele care îndeplinesc aceste criterii vor beneficia de posibilitatea de a se inscrie pentru programul de stimulente din trimestrul curent.

Pentru membrii eligibili, stimulentele se ofera dupa încheierea trimestrului, in functie de performantele din cele 3 luni, prin intermediul distribuitorilor autorizati.

Pentru mai multe informatii generale despre programul de stimulente pentru partenerii Registered Partner de nivel 2,
> Scrieti-ne la dell@asbis.ro.

Pentru asistenta la inregistrare si suport PartnerDirect (comunicare in limba engleza)
>  Contactati Dell_Partner_Support@dell.com
 

 

Portofoliu ASBIS Romania