Vrei să devii colegul nostru? Iată ce pachet de bază de beneficii te așteaptă:

  • salariu atractiv, la nivelul pieței
  • abonament medical la o clinică privată
  • traininguri de produs și competențe tehnice
  • traininguri de soft skills
  • acces la cariere internaționale
  • periodic concursuri cu premii
  • recunoașterea si premierea performanțelor profesionale deosebite
  • bonusuri de fidelitate
  • 22 de zile de concediu de odihnă anual
  • inițiative sociale și de voluntariat

     

Ce e mai interesant decât să lucrezi pentru un brand internațional de IT? Să lucrezi pentru mai multe!

De mai bine de trei decenii, ASBIS aduce și distribuie în regiunea noastră branduri de top din IT, de la cele pentru utilizatori individuali, la cele utile marilor corporații. Împreună, folosim tehnologia ca să ne ducem clienții mai aproape de viitor. Un viitor digital, conectat, inteligent. Fie că este vorba despre cel profesional, fie că este vorba despre cel de acasă. 

Suntem experți în IT, dar și consilieri pentru clienții noștri, buni colegi în organizație, dar și parteneri de cursă lungă pentru furnizorii, integratorii și retailerii cu care lucrăm. Suntem în miezul lucrurilor în ceea ce privește tehnologia și digitalizarea și asta ne permite să fim informați și pregătiți oricând, pentru orice. 
Cu toții, am construit o organizație în care să ne putem dezvolta, să putem afla câte ceva nou în fiecare zi, să fim respectați și să ne respectăm, să avem libertate de decizie, dar să ne și asumăm responsabilitățile. 

Prin eforturile fiecăruia dintre noi, organizația crește în fiecare an și devine tot mai performantă. Dacă crezi că poți contribui la reușitele ei și vrei să te bucuri apoi, alături de noi, de rezultatele tale, trimite un mesaj sau un CV pe adresa hr@asbis.ro. 


             CV-ul pe care ni-l transmiteți nu trebuie să conțină date sensibile referitoare la: originea rasială sau etnică, convingerile politice, convingerile filozofice sau religioase, viața sexuală sau orientarea sexuală, apartenența la un sindicat sau la un partid politic, istoricul infracțiunilor sau al procedurilor penale și al sancțiunilor sau amenzilor asociate, comiterea oricărui comportament ilegal sau necorespunzător și a sancțiunilor asociate sau orice număr de identificare a unei persoane la nivel național. Dacă CV-ul sau profilul transmis conțin aceste informații, vă declarați de acord/ vă asumați că este pe propriul dvs. risc.

             ASBIS Romania SRL se angajează să păstreze confidențialitatea datelor candidaților în procesul de recrutare și se asigură să ofere o exepriență sigură pentru aceștia. ASBIS Romania SRL s-a aliniat normelor GDPR privind modul în care colectăm și folosim datele personale recepționate prin transmiterea CV-ului dvs. la adresa hr@asbis.ro. În ceea ce privește prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal pe care le presupune derularea procesului de recrutare și selecție, vă rugăm să citiți Nota de Informare privind prelucrarea datelor în procesul de recrutare on-line. Prin transmiterea CV-ului dvs. la adresa hr@asbis.ro sunteți de acord cu colectarea, prelucrarea și transferul datelor dvs. în baza noastră de date securizată, strict în scopuri de recrutare în vederea angajării. Oricând doriți să renunțați la procesul de recrutare și să ieșiți din baza noastră de date de candidați, este suficient să revocați acordul, trimițându-ne un email la adresa hr@asbis.ro. Dacă vă revocați consimțământul, informațiile dvs. de cont și de profil vor fi eliminate din baza noastră de date. Informațiile pe care ni le transmiteți sub forma CV-ului pe adresa de email a departamentului nostru de Resurse Umane sunt stocate în Uniunea Europeana și sunt supuse Regulamentului 2016/679. 

 Nota de informare