Stiri din industria IT

Iunie 19, 2018
Infortrend® Technology, Inc. (TWSE: 2495) a anunțat astăzi: EonStor GS 5000, sistemul de stocare date proiectat special pentru Data Center, este echipat cu procesoare Intel Xeon E5 8-core, și prezintă un transfer de date de 22GB/s.
Iunie 11, 2018
EPYC este proiectat de la zero in jurul cerintelor datacenter-ului de astazi pentru a solutiona cerintele datacenter-ului de maine
Iunie 07, 2018
Intel sarbatoreste astăzi cea de-a 40-a aniversare a primului procesor 8086 anunțând disponibilitatea noului său procesor 8th Gen Intel® Core ™ i7-8086K ediție limitată. Produsul aniversar oferă cea mai bună performanță pentru jocuri desktop cu puterea de creare de conținut și a productivității avansate.
Mai 28, 2018
Intel Select Solutions sunt stive de soluții optimizate către workload-uri care simplifică și accelerează procesul de selectare și implementare a hardware-ului și a software-ului necesar pentru array-urile complexe de lucru și aplicațiile din ziua de astăzi.
Mai 24, 2018
Veeam® Backup & Replication™ oferă disponibilitate pentru toate mediile de lucru virtual, fizice și cloud de la o singură consolă de management, extinzând poziția de conducere a Veeam de la cea mai utilizată consolă pentru VMware VSphere si Microsoft Hyper-V, la poziția #1 în Disponibilitate pentru orice aplicație, orice date sau orice cloud.
http://www.asbis.ro/info/suppliers.xhtml
Select year first
All months

 

Portofoliu ASBIS Romania