Show
lines
Total
310
lines found

Stiri ASBIS Romania

Martie 01, 2018
Paul Belcin despre transformarea provocarilor EUGDPR in oportunitati de business
Februarie 14, 2018
CloudFest 2018 este primul festival mondial de cloud si hosting si se desfasoara in Rust, Germania!
Februarie 13, 2018
Compania Asbis, numărul patru pe piaţa locală de distribuţie IT&C, cu afaceri de 209 mil. lei (47 mil. euro) în 2016, îşi va concentra eforturile în acest an, printre altele, pe dezvoltarea ofertelor integrate pentru companii şi a proiectelor cu valoare adăugată, dar şi pe dezvoltarea de noi linii de business
Ianuarie 29, 2018
ASBIS tocmai a devenit distribuitorul oficial al soluțiilor de stocare AccelStor pe următoarele piețe noi: Federația Rusă, Slovacia, Ucraina, Polonia, Republica Cehă, Belarus, România, Croația, Slovenia, Bulgaria, Serbia, Ungaria, Bosnia şi Herțegovina, Cipru, Kazahstan, Estonia, Letonia, Lituania, Georgia, Armenia, Azerbaidjan, Republica Moldova, Malta, UAE, Bahrain, Irak, Jordan, Liban, Arabia Saudită, Kuwait, Oman, Qatar, Egipt, Algeria, Maroc şi Tunisia.
August 21, 2017
ASBIS devine distribuitor oficial de solutii INFINIDAT pe noi piete, precum Rusia, Belarus, Kazahstan, Ucraina, Polonia, Ungaria, Romania, Bulgaria, Slovacia, Cehia, Slovenia, Croatia, Bosnia, Serbia, Latvia, Lituania, Estonia si Cipru.
Octombrie 28, 2016
ASBIS, împreuna cu Dell, oferă un portofoliu larg de produse și servicii și avantaje fără egal pentru toți partenerii de soluții IT.
Octombrie 28, 2016
ASBIS oferă portofoliul de produse Dell EMC cu ajutorul cărora firmele, de orice dimensiuni, își pot maximiza eficiența operațională și optimiza flexibilitatea
Octombrie 20, 2016
ASBISc Enterprises PLC adauga in portofoliul său de distribuție solutiile software oferite de BlackBerry
Mai 05, 2016
Piața de distribuție, estimată la o valoare de circa 800 de milioane de euro, începe să revină pe creștere. Despre situația pieței de distribuție IT și evoluția ASBIS Romania.
Noiembrie 06, 2015
Partenerii revanzatori ASBIS Romania au la dispozitie un adresa de email dedicata comunicarii in domeniul proiectelor si solutiilor
Noiembrie 10, 2014
ASBIS Romania a încheiat cu Legrand, specialistul la nivel global în infrastructuri electrice și digitale, un acord de distribuție a surselor neintreruptibile (UPS) și a produselor pentru cablare structurată.
Mai 11, 2014
Prestigio, o companie in continua dezvoltare lanseaza un nou produs: MultiCam 575w- Wi-Fi Digital Video Recorder
Martie 19, 2014
Prestigio, producator international de dispozitive mobile, electronice si accesorii lanseaza MultiPhone 7500.
Martie 05, 2014
Bucuresti - Prestigio, producator international de dispozitive mobile, electronice si accesorii, isi largeste gama de produse cu un nou produs cu Android pentru a transfoma orice TV intr-un Smart TV – Prestigio MultiCenter. Dispozitivul se conecteaza la TV printr-o iesire HDMI si permite redarea de continut multimedia de pe Internet si surse externe la calitate Full HD pe un ecran TV (inclusiv cinema online si IPTV).
Februarie 25, 2014
Prestigio, un brand recunoscut în 75 de țări din întreaga lume, introduce pe piața din România seria de tablete Prestigio Visconte care folosesc cele mai noi tehnologii Intel și Windows 8.1. Noile dispozitive sunt în principal destinate segmentului de întreprinderi mici și mijlocii pentru creșterea productivității și instituțiilor educaționale aflate în căutarea de noi soluții digitale pentru procesele educaționale.
Ianuarie 20, 2014
ESD sau Electronic Software Delivery este un instrument avansat de distribuție de software Microsoft si este disponibil pentru clienții ASBIS în cinci țări.
Decembrie 04, 2013
Clientii finali de smartphone-uri GSmart au sansa de a castiga unul dintre numeroasele cadouri oferite in cadrul promotiei.
Noiembrie 07, 2013
ASBIS va oferi clientilor sai din 8 tari din EMEA o gama larga de smartphone-uri ZTE, incepand cu modelele Blade V, Blade G si Grand S Flex disponibile in T4.
http://www.asbis.ro/info/press.xhtml
Select year first
All months

 

Portofoliu ASBIS Romania