De unde cumpar?

ASBIS Romania ofera a larga gama de produse pentru Tehnologia Informatiei catre clientii din intreaga tara. Viziteaza sectiunea Revanzatorilor ASBIS pentru a gasi un partener IT din zona ta.

Stiri

Iulie 07, 2020
AMD oferă consumatorilor mai multe opțiuni decât până acum cu noile procesoare ...
Iunie 29, 2020
În iunie 2020, Intel lansează procesoarele „Lakefield”, procesoare Intel Core ...
Iunie 25, 2020
Noi servere Supermicro cu PCIe Gen 4 complet optimizate pentru noile GPU-uri ...
Iunie 24, 2020
Dispunând de un design echilibrat Maximizarea resurselor de calcul, stocare și ...
Iunie 18, 2020
Centrele de date moderne vor obține o varietate de ingrediente pentru a fi ...
Iunie 12, 2020
Noile funcții includ recuperarea în caz de evenimente neprevăzute, bazată pe ...
Supermicro prezintă portofoliul de soluții hiperconfergente de infrastructură optimizate pentru virtualizare validate de Red Hat

Aprilie 30, 2020

Supermicro, RedHat

Supermicro prezintă portofoliul de soluții hiperconfergente de infrastructură optimizate pentru virtualizare validate de Red Hat

Portofoliul de sisteme Supermicro cu infrastructură hiperconvergentă pentru virtualizare (RHHI-V) validate cu Red Hat oferă performanțe optimizate pentru sarcini multiple de lucru

Super Micro Computer, Inc. (SMCI), lider global în domeniul tehnologiei de calcul, stocării, soluțiilor de rețea și tehnologiei de calcul verde, a introdus mai multe sisteme adaptate pentru a lucra cu o structură de software deschisă, hiperconvergentă, Red Hat. Supermicro a colaborat cu Red Hat pentru a dezvolta configurații avansate bazate pe servere Supermicro, oferind cele mai noi tehnologii. Aceste sisteme, disponibile acum, oferă clienților noi opțiuni de arhitectură pentru infrastructure.

Mai multă valoare pentru clienti datorită eficienței sporite

Soluția Supermicro HCI, bazată pe infrastructura hiperconvergentă Red Hat, include platformele BigTwin, SuperServers și Ultra care oferă configurații pentru calcul, stocare și rețea. BigTwin ™, SuperServers oferă patru sisteme conectabile la cald într-un factor de formă 2U format din patru noduri de server dublu cu până la 24 DIMM și NVMe de înaltă performanță. BigTwin, SuperServer, folosește 12 noduri, 672 nuclee pe cluster, memorie totală de 4.608 GB și folosind NVMe mărește stocarea totală la 138TB și pentru volumul de muncă cu performanțe de densitate. Ultra SuperServerele au trei opțiuni cuprinzând trei, șase și 12 noduri; nuclee de 96, 240 și 672; și, memorie totală de 384 GB, 1152 GB și 4608 GB per cluster. Spațiul de stocare total este cuprins între 72TB și 230 TB pe un grup care depinde de arhitectura sistemului.

„Avem o relație de lungă durată cu Red Hat pentru a aduce inovații tehnologice de care să beneficieze clienții noștri r”, a declarat Raju Penumatcha, vicepreședinte senior și director de produse, Supermicro. „Am consolidat portofoliul nostru prin validarea cu Red Hat Hyperconverged Infrastructure for Virtualization - o soluție puternică HCI open-source - oferind mai multă valoare clienților noștri cu o automatizare îmbunătățită a managementului infrastructurii, și eficiență mai mare, reducând totodată TCO.”

Clienții au nevoie de soluții deschise, flexibile, hiperconvergente. Red Hat și Supermicro sunt dedicate furnizării de soluții integrate open source. Împreună, oferim soluții de infrastructură flexibile pentru organizații care să furnizeze mai ușor resurse de calcul, stocare și rețea”, a declarat Terri Hall, vicepreședinte Global Partners & Alliances, Red Hat.

Reducerea amprentei IT

Ofertele HCI Supermicro se bazează pe procesoare puternice scalabile Intel Xeon din a doua generație, inclusiv opțiuni de performanță accelerate hardware, cum ar fi memoria persistentă Optane DC Intel și rețea de până la 25 Gb pentru sarcini de lucru solicitante.

Soluția HIC Openmic de la Supermicro este optimizată pentru a reduce amprenta IT, oferind în același timp o ușurință de utilizare a instrumentelor de gestionare a automatizării Red Hat. Infrastructura Red Hat Hyperconverged oferă un singur pachet software cuplat cu un model de implementare simplificat care ajută la reducerea cheltuielilor de capital (CapEx) și a cheltuielilor de funcționare (OpEx).

Pentru mai multe informații despre soluțiile Supermicro, vă rugăm să ne scrieți la adresa sales@asbis.ro.

>>Sursă   

Nota: Informatiile din fiecare stire publicata in acest site a fost exacta la data la care a fost publicata. Firma ASBIS nu isi asuma responsabilitatea de a actualiza modificarile ulterioare legate de continutul stirilor sau a altor materiale publicate pe site. Persoanele care vizualizeaza materialele publicate nu trebuie sa se bazeze pe acele informatii ca fiind neschimbate dupa data publicarii.

 

Portofoliu ASBIS Romania