De unde cumpar?

ASBIS Romania ofera a larga gama de produse pentru Tehnologia Informatiei catre clientii din intreaga tara. Viziteaza sectiunea Revanzatorilor ASBIS pentru a gasi un partener IT din zona ta.

Stiri

Iulie 07, 2020
AMD oferă consumatorilor mai multe opțiuni decât până acum cu noile procesoare ...
Iunie 29, 2020
În iunie 2020, Intel lansează procesoarele „Lakefield”, procesoare Intel Core ...
Iunie 25, 2020
Noi servere Supermicro cu PCIe Gen 4 complet optimizate pentru noile GPU-uri ...
Iunie 24, 2020
Dispunând de un design echilibrat Maximizarea resurselor de calcul, stocare și ...
Iunie 18, 2020
Centrele de date moderne vor obține o varietate de ingrediente pentru a fi ...
Iunie 12, 2020
Noile funcții includ recuperarea în caz de evenimente neprevăzute, bazată pe ...
Supermicro își extinde portofoliul cu sisteme integrate GPU NVIDIA A100 ce furnizează 5 PetaFLOPS de performanță AI într-un singur server 4U

Mai 15, 2020

SUPERMICRO, NVIDIA

Supermicro își extinde portofoliul cu sisteme integrate GPU NVIDIA A100 ce furnizează 5 PetaFLOPS de performanță AI într-un singur server 4U

Supermicro aduce un plus de performanța cu cel mai larg portofoliu al industriei de servere GPU optimizate pentru AI, învățare profundă, știință a datelor și sarcini de calcul cu suport complet pentru noile GPU-uri NVIDIA A100, a treia generație NVIDIA NVLink și NVIDIA NVSwitch

Super Micro Computer, Inc., lider global în domeniul calculelor, stocării, soluțiilor de rețea și tehnologiei de calcul verde, a anunțat două noi sisteme concepute pentru aplicații de învățare profundă și inteligență artificială (AI) care valorifică pe deplin tehnologia NVIDIA HGX ™ din a treia generație cu Noile GPU NVIDIA A100 ™ Tensor Core, precum și sprijin complet pentru noile GPU NVIDIA A100 pe întregul portofoliu al companiei de servere GPU 1U, 2U, 4U și 10U. NVIDIA A100 este primul GPU elastic, multi-instanță, care unifică trainingul, inferenta, HPC și datele analitice.

Accelerație maximă

„Extinzând portofoliul nostru de sisteme GPU și NVIDIA HGX-2, Supermicro introduce un nou sistem 2U care implementează noua placă GPU NVIDIA HGX ™ A100 4 (numită anterior Redstone) și un nou sistem 4U bazat pe noul sistem Consiliul NVIDIA HGX A100 8 GPU (fdenumit Delta), care oferă 5 PetaFLOPS de performanță AI ”, a declarat Charles Liang, CEO și președinte al Supermicro. „Pe măsură ce calcularea accelerată a GPU evoluează și continuă să transforme centrele de date, Supermicro va oferi clienților cele mai noi versiuni ale sistemului pentru a-i ajuta să obțină o accelerație maximă, optimizând utilizarea GPU. Aceste sisteme noi vor spori în mod semnificativ performanța tuturor sarcinilor de lucru accelerate pentru HPC, analiza de date, formarea în învățare profundă și inferența de învățare profundă. "

Fiind o platformă echilibrată pentru un centru de date pentru aplicații HPC și AI, noul sistem 2U al Supermicro utilizează placa GPU NVIDIA HGX A100 4 cu patru GPU-uri NVIDIA A100 Tensor Core cu atașare directă utilizând PCI-E 4.0 pentru performanțe maxime și NVIDIA NVLink ™ pentru viteză mare ce interconectează GPU la GPU. Acest sistem avansat de GPU accelerează performanțele de calcul, de rețea și de stocare, cu suport pentru un PCI-E 4.0 x8 și până la patru sloturi de expansiune PCI-E 4.0 x16 pentru carduri de rețea de înaltă viteză GPUDirect RDMA și stocare, cum ar fi InfiniBand ™ HDR ™, care acceptă până la 200 Gb pe secundă lățime de bandă.

Super performanță și scalabilitate maximă

„Modelele de AI se remarcă prin complexitate, deoarece acestea se confruntă cu super provocări, precum AI conversațională și medicină personalizată”, a spus Ian Buck, director general și VP de calcul accelerat la NVIDIA. „Prin implementarea platformei NVIDIA HGX A100 în noile lor servere, Supermicro oferă clienților super performanța și scalabilitatea maximă care le permite cercetătorilor să antreneze cele mai complexe rețele AI la o viteză fără precedent.”

Optimizat pentru AI și învățare automată, noul sistem 4U al Supermicro acceptă opt GPU A100 Tensor Core. Factorul de formă 4U cu opt GPU-uri este ideal pentru clienții care doresc să își extindă implementarea pe măsură ce cerințele de procesare se extind. Noul sistem 4U va avea o placă GPU NVIDIA HGX A100 8 GPU cu opt GPU A100 conectate la NVIDIA NVSwitch ™ pentru până la 600 GB pe secundă lățime de bandă GPU-la-GPU și opt sloturi de expansiune pentru rețeaua de mare viteză GPUDirect RDMA carduri. Ideale pentru formarea în învățare profundă, centrele de date pot utiliza această platformă de extindere pentru a crea AI-ul de ultimă generație și a maximiza productivitatea oamenilor de știință cu suport pentru zece sloturi de expansiune x16.

Clienții se pot aștepta la o creștere semnificativă a performanței cu portofoliul extins de Supermicro de 1U, 2U, 4U și 10U multi-GPU servere atunci când sunt echipate cu noile GPU NVIDIA A100. Pentru o accelerație maximă, noul sistem A + GPU al Supermicro acceptă până la opt GPU-uri cu o înălțime completă dublă (sau o singură lățime) prin intermediul benzilor de conectare directă PCI-E 4.0 x16 CPU-GPU fără niciun comutator PCI-E pentru cea mai mică latență și cea mai mare lățime de bandă. De asemenea, sistemul acceptă până la trei sloturi suplimentare de expansiune PCI-E 4.0 de înaltă performanță pentru o varietate de utilizări, inclusiv conectivitate de rețea de înaltă performanță de până la 100G. Un slot AIOM suplimentar acceptă un card AIOM Supermicro sau un card OCP 3.0.

În calitate de lider în tehnologia sistemului AI, Supermicro oferă design termic optimizat multi-GPU, care oferă cele mai mari performanțe și fiabilitate pentru aplicațiile AI, Deep Learning și HPC. Cu sisteme GPU de 1U, 2U, 4U și 10U Utra, BigTwin ™ și sisteme încorporate care acceptă GPU-uri; precum și modulele cu GPU pentru 8U SuperBlade®, Supermicro oferă cea mai largă și profundă selecție a sistemelor GPU pentru alimentarea aplicațiilor de la Edge la Cloud.

Pentru a oferi o siguranță sporită și super performanțe, Supermicro intenționează să adauge noua configurație NVIDIA EGX ™ A100 în portofoliul său de server edge. Accelerația convergentă EGX A100 combină un NVIDIA Mellanox SmartNIC cu GPU-uri alimentate de noua arhitectură NVIDIA Ampere, astfel încât întreprinderile pot rula AI mult mai sigur.

Pentru mai multe informații despre Supermicro, vă rugăm să ne scrieți la adresa sales@asbis.ro

 

   

Nota: Informatiile din fiecare stire publicata in acest site a fost exacta la data la care a fost publicata. Firma ASBIS nu isi asuma responsabilitatea de a actualiza modificarile ulterioare legate de continutul stirilor sau a altor materiale publicate pe site. Persoanele care vizualizeaza materialele publicate nu trebuie sa se bazeze pe acele informatii ca fiind neschimbate dupa data publicarii.

 

Portofoliu ASBIS Romania