De unde cumpar?

ASBIS Romania ofera a larga gama de produse pentru Tehnologia Informatiei catre clientii din intreaga tara. Viziteaza sectiunea Revanzatorilor ASBIS pentru a gasi un partener IT din zona ta.

Stiri

Martie 14, 2018
Modelul 800P se alătură modelului Intel® Optane ™ SSD 900P, conceput pentru ...
Martie 01, 2018
Paul Belcin despre transformarea provocarilor EUGDPR in oportunitati de business
Februarie 14, 2018
CloudFest 2018 este primul festival mondial de cloud si hosting si se ...
Februarie 13, 2018
Compania Asbis, numărul patru pe piaţa locală de distribuţie IT&C, cu afaceri ...
Februarie 09, 2018
Ce se întâmplă în cazul în care combini unul dintre cele mai avansate ...
Ianuarie 29, 2018
ASBIS tocmai a devenit distribuitorul oficial al soluțiilor de stocare ...
Putere de procesare și capacități grafice de înaltă performanță. Toate într-un singur cip.

Februarie 09, 2018

RYZEN, RADEON

Putere de procesare și capacități grafice de înaltă performanță. Toate într-un singur cip.

Ce se întâmplă în cazul în care combini unul dintre cele mai avansate procesoare de larg consum produse vreodată cu o claritate excepțională a graficii, într-un singur cip? Află singur dacă reunești Ryzen™ cu Radeon™.

BUY ONLINE

Procesoarele AMD Ryzen

 

Jocuri de clasă consolă incredibile.— Nu este necesară nicio placă video.Noul procesor AMD Ryzen™ cu placă video Radeon™ Vega Graphics.

 

Dezlănțuie potențialul calculatorului

Folosește puterea pentru niște jocuri. Am luat procesoarele noastre revoluționare și le-am combinat cu incredibila placă video Radeon Vega, captivantă din punct de vedere vizual. Dacă reunești Ryzen și Radeon pe același cip, dezlănțui adevăratul potențial al calculatorului.

Așteaptă-te la mai multe lucruri de la procesorul tău

Procesoarele AMD Ryzen oferă performanțe excepționale ale calculatorului, cu o inteligență artificială revoluționară, cu capacități deosebite de abordare a sarcinilor multiple și cu o arhitectură deosebit de eficientă, care îți asigură o experiență mai rapidă și mai fluidă.

Socket AMD compatibil AM4

Dacă a fost instalată o actualizare BIOS compatibilă, procesoarele Ryzen™ seria 2000 pentru desktop, produse de AMD, sunt compatibile cu plăcile de bază Socket AM4. Pentru instrucțiuni privind modul de actualizare la cea mai recentă versiune BIOS vă rugăm să contactați producătorul plăcii de bază AMD Socket AM4. Plăcile de bază vândute cu eticheta prezentată mai jos sunt compatibile fără actualizare.

Nota: Informatiile din fiecare stire publicata in acest site a fost exacta la data la care a fost publicata. Firma ASBIS nu isi asuma responsabilitatea de a actualiza modificarile ulterioare legate de continutul stirilor sau a altor materiale publicate pe site. Persoanele care vizualizeaza materialele publicate nu trebuie sa se bazeze pe acele informatii ca fiind neschimbate dupa data publicarii.

 

Portofoliu ASBIS Romania