De unde cumpar?

ASBIS Romania ofera a larga gama de produse pentru Tehnologia Informatiei catre clientii din intreaga tara. Viziteaza sectiunea Revanzatorilor ASBIS pentru a gasi un partener IT din zona ta.

Stiri

Iulie 07, 2020
AMD oferă consumatorilor mai multe opțiuni decât până acum cu noile procesoare ...
Iunie 29, 2020
În iunie 2020, Intel lansează procesoarele „Lakefield”, procesoare Intel Core ...
Iunie 25, 2020
Noi servere Supermicro cu PCIe Gen 4 complet optimizate pentru noile GPU-uri ...
Iunie 24, 2020
Dispunând de un design echilibrat Maximizarea resurselor de calcul, stocare și ...
Iunie 18, 2020
Centrele de date moderne vor obține o varietate de ingrediente pentru a fi ...
Iunie 12, 2020
Noile funcții includ recuperarea în caz de evenimente neprevăzute, bazată pe ...
Renașterea unui Simbol: Bang & Olufsen lansează noul Beosound A1

Iunie 01, 2020

BANG&OLUFSEN

Renașterea unui Simbol: Bang & Olufsen lansează noul Beosound A1

Bang & Olufsen a lansat a doua generație de Beosound A1, boxa Bluetooth portabilă premiată a mărcii audio daneze de lux, reproiectată pentru a include o serie de îmbunătățiri ale performanței si designului. A doua generație de Beosound A1 vine cu un design rafinat, mai subțire, complet rezistent la praf și la apă, are o durată de viață a bateriei semnificativ îmbunătățită, cu până la 18 ore la volumul tipic, o interfață de utilizator revizuită și – pentru prima data la o boxă Bluetooth - un asistent vocal încorporat Alexa. Mai puternică și mai ușor de utilizat - cei mai buni au devenit mai buni.

Product overview

BEOSOUND A1 2nd Gen

„Prima noastră boxă A1 a fost apreciată de către clienți pentru combinația de design minimalist, portabilitate, sunet puternic și difuzorului încorporat, ceea ce însemna că era ușor și distractiv să vorbești cu prietenii și familia. Noul Beosound A1 se bazează pe aceste caracteristici și le îmbunătățește în toate aspectele care contează ”, spune Christoffer Østergaard Poulsen, VP Management de Produse Bang & Olufsen.

Design rafinat și mai subțire

Beosound A1 își păstrează forma elegantă și contururile unice, aduse la viață în colaborare cu renumitul designer industrial danez. Cea de-a doua generație este cu 7 la sută mai ușoară decât cea originală și are o abordare proaspătă, cu o carcasă ușor mai ușoară și o bază conică, ce conferă boxei o impresie plutitoare, deși este doar cu 0,85 mm mai mică. Cureaua din piele - o caracteristică cheie elegantă care se adaugă portabilității - are acum o nouă etichetă pentru a se asigura că Beosound A1 rămâne unul dintre cele mai versatile produse pentru opțiunile de agățare.

Butoanele au fost reproiectate și repoziționate pentru a îmbunătăți interacțiunea generală cu utilizatorii. Acum așezați mai aproape de curea pentru o locație mai ușoară, butoanele au, de asemenea, simboluri mai mari și mai clare și, în același timp, indicatorul LED a fost, de asemenea, mutat în partea de sus a boxei, fiind mult mai vizibil din toate unghiurile.

 

În Beosound A1 veți găsi două drivere reproiectate pentru un sunet chiar mai clar de 360 de grade: un woofer cu con de aluminiu de 3,5 inci folosind un sistem magnetic puternic din neodim, o cupolă de mătase cu 3/4 inci și un filtru DSP avansat alimentat de o pereche de amplificatoare de clasa D de 30 de wați. Boxa vine acum cu codec adaptX pentru o experiență de ascultare wireless și mai bună.

Primul asistent vocal Bluetooth din lume

Noua Beosound A1 2nd este prima boxă Bluetooth care include un asistent vocal Alexa complet integrat, care va face ușor accesul la muzică. Folosind tehnologia Far Field, Alexa poate fi activat de la până la 5 m distanță, în funcție de dimeniunea camerei și rămâne activ până la 3 ore după ce a fost oprit1. Și ca toți asistenții buni, Beosound A1 este de încredere - cel mai recent codec Bluetooth 5.1 oferă cea mai bună conectivitate și precizie.


 1 Disponibil ca o actualizare software de la Q3 2020

Baterie super performantă

Noul Beosound A1 aduce o îmbunătățire masivă a bateriei. Beosound A1 are acum până la 18 ore de ascultare la volum tipic (70dB), comparativ cu 4 ore în prima ediție și până la 48 de ore la volum moderat (55dB) față de 24 de ore în prima ediție. Mai mult decât atât, un nou sistem de avertizare cu LED-uri pentru puterea bateriei și se conectează ușor la aplicația Bang & Olufsen pentru a afișa starea bateriei.

Rezistentă la apă (până la 1 m adâncime)

A doua generație Beosound A1 include acum o certificare IP67 pentru situațiile în care difuzorul este expus la apă și praf. Ratingul IP67 înseamnă că difuzorul este rezistent la apă, până la 1 m adâncime timp de 30 de minute și este ferit de nisip și murdărie, astfel încât utilizatorii să se poată bucura de muzică în afara piscinei și la plajă.

Trei microfoane pentru o calitate excelentă a apelurilor

Cea de-a doua generație include acum 3 microfoane care oferă o claritate a apelurilor îmbunătățită în mod special atunci când Beosound A1 este utilizat ca difuzor. Acest lucru face să fie distractiv și simplu să vorbeși cu prieteni și familia, iar Microsoft Swift Pair, precum și Google Fast Pair oferă o configuratie rapida daca doriti sa folositi difuzorul pentru conferinte. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Despre BANG & OLUFSEN

Bang & Olufsen este un brand audio audio de lux global, fondat în 1925 în Struer, Danemarca, de Peter Bang și Svend Olufsen a căror devotament și viziune rămân temelia companiei. Moștenirea bogată construită în jurul hotărârii neobosite de a crea produse care împing granițele tehnologiei audio continuă să plaseze compania în fruntea inovației audio. Astăzi, fiecare produs Bang & Olufsen este caracterizat de combinația unică de sunet incredibil de clar, design atemporal și măiestrie inegalabilă. Produsele audio inovatoare și progresive ale companiei sunt vândute în întreaga lume în magazinele monobrand Bang & Olufsen, online și în magazine multibrand. Compania are aproximativ 900 de angajați și operează pe mai mult de 70 de piețe. Acțiunile lui Bang & Olufsen sunt listate la Nasdaq Copenhagen A / S. Pentru mai multe informații, vizitați și site-ul web al companiei la A/S. 

Nota: Informatiile din fiecare stire publicata in acest site a fost exacta la data la care a fost publicata. Firma ASBIS nu isi asuma responsabilitatea de a actualiza modificarile ulterioare legate de continutul stirilor sau a altor materiale publicate pe site. Persoanele care vizualizeaza materialele publicate nu trebuie sa se bazeze pe acele informatii ca fiind neschimbate dupa data publicarii.

 

Portofoliu ASBIS Romania