De unde cumpar?

ASBIS Romania ofera a larga gama de produse pentru Tehnologia Informatiei catre clientii din intreaga tara. Viziteaza sectiunea Revanzatorilor ASBIS pentru a gasi un partener IT din zona ta.

Stiri

Ianuarie 16, 2020
Utilizează aproape fiecare milimetru pătrat disponibil. Este util, puternic, ...
Ianuarie 13, 2020
Kingston Digital Europe Co LLP, companie afiliată Kingston Technology Company, ...
Ianuarie 08, 2020
Perenio IoT se lansează pe piața globală la CES 2020 și anunță o campanie de ...
Decembrie 19, 2019
Placa de bază MU71-SU0 pentru Intel Xeon W-3200 dispune de șase sloturi PCIe ...
Decembrie 12, 2019
Bazat pe răspunsurile a peste 5000 de specialiști IT, raportul prezintă ...
Decembrie 12, 2019
Răspuns ultra-rapid, super-fidelitate cu 60FPS și jocuri sportive cu până la ...
Intel este gata de a modela Viitorul Memoriilor și Stocării cu Optane + QLC

August 13, 2018

INTEL, OPTANE, Memory

Intel este gata de a modela Viitorul Memoriilor și Stocării cu Optane + QLC

Intel este gata de a modela Viitorul Memoriilor și Stocării cu Optane + QLC

Intel reimaginează piața de memorii si stocare si va lansa o nouă eră de calcul cu o combinație de două tehnologii de memorie unice în soluțiile de memorie și de stocare, care nu sunt în prezent în industrie: Intel Optane și Intel QLC 3D NAND.

"Tehnologiile Intel Optane și 3D NAND asigură că arhitecții și dezvoltatorii de computere și de stocare pot accesa date vitale unde și când au nevoie de ele". Cele două tehnologii depășesc decalajul larg între datele la care se lucrează și datele care așteaptă să fie accesate. "

- Rob Crooke, vicepreședinte senior și director general Soluții Intel Memorii Non-Volatile.

Este important: Combinația dintre tehnologiile Intel Optane și Intel QLC 3D NAND le permite clienților să accelereze viteza celor mai frecvent accesate date, în timp ce utilizează performanța tehnologiei flash pentru livrarea pe HDD-uri pentru stocare masivă. Obiectivul Intel este de a elimina blocajele și de a oferi soluții mai bune pentru a elibera valoarea datelor.

Cum se folosește: Optane a avut deja un impact în întreaga lume.

Aici sunt câteva exemple:

·         SSD-urile Intel Optane integrate cu serverele metalice IBM Cloud au permis o îmbunătățire de până la de 7.5 ori - în special pentru aplicațiile care au operațiuni mari de scriere intensivă.

·         Folosind tehnologia Intel Optane, Universitatea din Pisa a redus timpii de scanare RMN de la 42 de minute la 4 minute.

·         Intel Optane a permis companiei IFLYTEK, o companie de tehnologia informației din China, să permită servicii de recunoaștere vocală și facială mai rapidă.

Produsele Intel QLC 3D NAND, anunțate la Summit-ul Flash Memory, livrează noi soluții de stocare și stocare: Tencent, care utilizează noul QLC PCIe Intel® SSD D5-P4320 într-un mediu de producție inițial, a majorat de 10 ori numărul de clienți deserviți per sistem.

Intel® SSD 660p (pentru clienți) și Intel® SSD D5-P4320 (data center) sunt cele mai noi SSD-uri QLC PCIe 3D NAND din lume pentru segmentele lor, oferind cea mai mare densitate a zonei PCIe pe piață la prețuri accesibile. Cu până la 2TB de stocare într-o unitate pentru 660p și 8TB pentru P4320 (capacități mai mari vor veni mai târziu), aceste SSD-uri QLC au capacitatea de a înlocui unitățile de tip hard disk. Factorul de formă M.2 de 80 mm de 660p oferă o capacitate de 2 ori mai mare decât stocarea pe bază pe TLC. În data center, P4320 permite utilizatorilor să stocheze mai mult, să salveze mai mult și să facă mai mult decât soluțiile convenționale.

 

În timp ce soluțiile de tip client de la Intel - inclusiv Intel Optane Memory și Intel Optane SSD-uri - au schimbat spațiul PC-ului, Intel și-a îndreptat atenția spre data center. Optane se angajează să mențină performanța ridicată a Intel Optane cu tehnologia Intel QLC 3D NAND, care va transforma memoria și spațiul de stocare.

Nota: Informatiile din fiecare stire publicata in acest site a fost exacta la data la care a fost publicata. Firma ASBIS nu isi asuma responsabilitatea de a actualiza modificarile ulterioare legate de continutul stirilor sau a altor materiale publicate pe site. Persoanele care vizualizeaza materialele publicate nu trebuie sa se bazeze pe acele informatii ca fiind neschimbate dupa data publicarii.

 

Portofoliu ASBIS Romania