De unde cumpar?

ASBIS Romania ofera a larga gama de produse pentru Tehnologia Informatiei catre clientii din intreaga tara. Viziteaza sectiunea Revanzatorilor ASBIS pentru a gasi un partener IT din zona ta.

Stiri

Iulie 07, 2020
AMD oferă consumatorilor mai multe opțiuni decât până acum cu noile procesoare ...
Iunie 29, 2020
În iunie 2020, Intel lansează procesoarele „Lakefield”, procesoare Intel Core ...
Iunie 25, 2020
Noi servere Supermicro cu PCIe Gen 4 complet optimizate pentru noile GPU-uri ...
Iunie 24, 2020
Dispunând de un design echilibrat Maximizarea resurselor de calcul, stocare și ...
Iunie 18, 2020
Centrele de date moderne vor obține o varietate de ingrediente pentru a fi ...
Iunie 12, 2020
Noile funcții includ recuperarea în caz de evenimente neprevăzute, bazată pe ...
GIGABYTE lansează sisteme HPC cu nucleu GPU NVIDIA A100 Tensor

Mai 26, 2020

Gigabyte, NVIDIA

GIGABYTE lansează sisteme HPC cu nucleu GPU NVIDIA A100 Tensor

Sistemele HPC vor fi dotate cu primul GPU elastic, multi-instanță, care cuprinde training, inferentă, HPC și date analitice

GIGABYTE, furnizor de sisteme de calcul performant (HPC), a dezvăluit patru platforme NVIDIA HGX ™ A100 în curs de dezvoltare. Aceste platforme vor fi disponibile cu GPU-uri NVIDIA A100 Tensor Core. Aceste patru produse includ servere din seria G262 care pot conține patru GPU NVIDIA A100 și seriile G492 care pot furniza opt GPU A100. Fiecare serie face, de asemenea, diferențe între două modele, care acceptă procesorul scalabil Intel Xeon de a 3-a generație și procesorul AMD EPYC din a doua generație. Platforma NVIDIA HGX A100 este un element cheie în conceptul de centru de date accelerat NVIDIA care aduce o putere de calcul paralelă enormă pentru clienți, ajutând astfel clienții să accelereze transformarea lor digitală.

Putere de calcul GPU pentru sisteme diferite de calcul

Cu accelerația GPU devenind tehnologia principală din centrul de date de astăzi. Oamenii de știință, cercetătorii și inginerii s-au angajat să utilizeze HPC accelerat GPU și inteligența artificială (AI) pentru a face față provocărilor importante ale lumii actuale. Conceptul de centru de date NVIDIA, incluzând serverele de înaltă performanță GIGABYTE cu NVIDIA NVSwitch, NVIDIA NVLink și NVIDIA A100 GPU, vor oferi puterea de calcul GPU necesară pentru diferite scale de calcul. Centrul de date NVIDIA include, de asemenea, rețelele de mare viteză NVIDIA Mellanox HDR InfiniBand și software-ul NVIDIA Magnum IO care acceptă GPUDirect RDMA și GPUDirect Storage. Prin aceste combinații, o singură platformă HGX A100 poate fi extinsă rapid de la 4 sau 8 GPU la zeci de mii de GPU-uri pentru a antrena cele mai complexe rețele AI la cea mai rapidă viteză. A100 introduce, de asemenea, o nouă tehnologie GPU cu mai multe instanțe care permite utilizatorilor să împartă fiecare A100 la șapte instanțe pentru a obține cea mai bună utilizare a GPU în funcție de nevoile de calcul. HGX A100 poate fi extins rapid la clustere mari. Nucleul GPU A100 Tensor poate fi împărțit în mai multe părți care efectuează operațiuni ușoare, și pot îmbunătăți utilizarea resurselor necesare pentru a face față sarcinilor de muncă la scară diferită, accelerând astfel informațiile despre clienți și reducând timpul de lansare a produsului / serviciului. GPU A100 Tensor Core este, de asemenea, proiectat pentru a accelera învățarea profundă și peste 700 de aplicații HPC, în timp ce catalogul NGC de software poate ajuta dezvoltatorii să înceapă și să ruleze mai ușor programe.

Suportă numărul maxim de GPU-uri

Prin furnizarea de plăci de bază de înaltă performanță și GPU-uri NVIDIA, GIGABYTE a devenit unul dintre cei mai importanți producători de hardware- și este cunoscut pentru performanța și stabilitatea excelentă a produsului. Pentru acest produs, GIGABYTE a ales să lucreze îndeaproape cu NVIDIA de la planificare până la producție. Datorită capacități de proiectare, platforma GIGABYTE poate suporta numărul maxim de GPU-uri în spații 2U și 4U. Conceptul modular împarte serverele G262 / G492 în GPU și părți CPU simplificate și folosește un design special pentru a separa cele două zone pentru a forma un tunel de aer mai mare și a preveni conducerea căldurii, rezolvând astfel problema încălzirii. În ceea ce privește alimentarea cu energie electrică, serverele G262 / G492 au fost construite cu 80 de surse de alimentare de înaltă eficiență și au implementat redundanță N + 1 pentru a asigura utilizatorilor un mediu de date sigur. Serverele G262 / G492 pot satisface nevoile clienților pentru HPC și AI. GIGABYTE se va baza, de asemenea, pe cunoștințele de proiectare pentru a oferi produse super performante.

Pentru mai multe detalii despre produsele GIGABYTE cu GPU NVIDIA vă rugăm să ne scrieți la adresa sales@asbis.ro

>>Sursă   

Nota: Informatiile din fiecare stire publicata in acest site a fost exacta la data la care a fost publicata. Firma ASBIS nu isi asuma responsabilitatea de a actualiza modificarile ulterioare legate de continutul stirilor sau a altor materiale publicate pe site. Persoanele care vizualizeaza materialele publicate nu trebuie sa se bazeze pe acele informatii ca fiind neschimbate dupa data publicarii.

 

Portofoliu ASBIS Romania