De unde cumpar?

ASBIS Romania ofera a larga gama de produse pentru Tehnologia Informatiei catre clientii din intreaga tara. Viziteaza sectiunea Revanzatorilor ASBIS pentru a gasi un partener IT din zona ta.

Stiri

Aprilie 25, 2018
Timp de 38 de ani, Computex a evoluat în linie cu trendurile globale din ...
Martie 14, 2018
Modelul 800P se alătură modelului Intel® Optane ™ SSD 900P, conceput pentru ...
Martie 01, 2018
Paul Belcin despre transformarea provocarilor EUGDPR in oportunitati de business
Februarie 14, 2018
CloudFest 2018 este primul festival mondial de cloud si hosting si se ...
Februarie 13, 2018
Compania Asbis, numărul patru pe piaţa locală de distribuţie IT&C, cu afaceri ...
Februarie 09, 2018
Ce se întâmplă în cazul în care combini unul dintre cele mai avansate ...
Furnizarea tehnologiei Intel Optane catre Mainstream Client System

Martie 14, 2018

Intel, SSD, Optane

Furnizarea tehnologiei Intel Optane catre Mainstream Client System

Modelul 800P se alătură modelului Intel® Optane ™ SSD 900P, conceput pentru entuziaști și utilizatori profesioniști, și memoria Intel Optane, sunt o soluție de accelerare pentru stocarea mai lentă, cum ar fi unitățile HDD și SSD-urile SATA.

Modelul 800P se alătură modelului Intel® Optane ™ SSD 900P, conceput pentru entuziaști și utilizatori profesioniști, și memoria Intel Optane, sunt o soluție de accelerare pentru stocarea mai lentă, cum ar fi unitățile HDD și SSD-urile SATA. Tehnologia Intel Optane oferă o combinație de neegalat cu performanță ridicată, latență scăzută, calitate ridicată a serviciilor și durabilitate.

Intel Optane SSD 800P permite un boot rapid, o viteză rapidă de încărcare a aplicațiilor și functionalitati multiple. Este ideal pentru utilizare ca un SSD autonom, într-o configurație duală sau într-o configurație cu multiple SSD RAID (bazată pe PCH sau CPU), oferind utilizatorilor performanță și flexibilitate.

Unitatea suporta functionarea la putere redusă, permițându-i operarea în dispozitive precum laptopuri și dispozitive de 2 în 1, dar și in sisteme desktop. Modelul 800P excelează cu sarcini aleatorii de incarcare joasa unde se desfășoară cea mai mare parte a activității clientului și oferă o reacție și o performanță fără compromisuri. Modelul 800P este disponibil în capacități de 58GB și 118GB în formatul M.2 2280 utilizând o interfață NVMe PCIe 3.0 x2.

 

Pentru a afla mai multe despre tehnologia Intel® Optane ™ pentru Client System, vizitați pagina Intel SSD.

Nota: Informatiile din fiecare stire publicata in acest site a fost exacta la data la care a fost publicata. Firma ASBIS nu isi asuma responsabilitatea de a actualiza modificarile ulterioare legate de continutul stirilor sau a altor materiale publicate pe site. Persoanele care vizualizeaza materialele publicate nu trebuie sa se bazeze pe acele informatii ca fiind neschimbate dupa data publicarii.

 

Portofoliu ASBIS Romania