De unde cumpar?

ASBIS Romania ofera a larga gama de produse pentru Tehnologia Informatiei catre clientii din intreaga tara. Viziteaza sectiunea Revanzatorilor ASBIS pentru a gasi un partener IT din zona ta.

Stiri

Iulie 07, 2020
AMD oferă consumatorilor mai multe opțiuni decât până acum cu noile procesoare ...
Iunie 29, 2020
În iunie 2020, Intel lansează procesoarele „Lakefield”, procesoare Intel Core ...
Iunie 25, 2020
Noi servere Supermicro cu PCIe Gen 4 complet optimizate pentru noile GPU-uri ...
Iunie 24, 2020
Dispunând de un design echilibrat Maximizarea resurselor de calcul, stocare și ...
Iunie 18, 2020
Centrele de date moderne vor obține o varietate de ingrediente pentru a fi ...
Iunie 12, 2020
Noile funcții includ recuperarea în caz de evenimente neprevăzute, bazată pe ...
Bang & Olufsen prezintă uimitorul televizor de 88 inci Beovision Harmony

Iunie 03, 2020

BANG&OLUFSEN

Bang & Olufsen prezintă uimitorul televizor de 88 inci Beovision Harmony

Bang & Olufsen oferă noi experiențe cinematografice de lux, odată cu lansarea televizorului Beovision Harmony 88 inch - cea mai luxoasă și imersivă experiență TV Bang & Olufsen care oferă nu numai primul TV OLED 8K de 88 inci, dar și cel mai mare Ecran OLED creat vreodată de la LG Electronics.

Bang & Olufsen prezintă uimitorul televizor de 88 inci Beovision Harmony

Bang & Olufsen oferă noi experiențe cinematografice de lux, odată cu lansarea televizorului Beovision Harmony 88 inch - cea mai luxoasă și imersivă experiență TV  Bang & Olufsen care oferă nu numai primul TV OLED 8K de 88 inci, dar și cel mai mare Ecran OLED creat vreodată de la LG Electronics.

„Reunim tot ce este mai bun din artizanat și descoperiri tehnologice. Clienții noștri ne spun că doresc experiențe cinematografice în confortul căminului propriu, cu un design exclusivist. Este exact ceea ce aducem pe piață cu noul nostru Beovision Harmony cu o lățime de doi metri, alimentat de Stellar Bang & Olufsen Signature Sound și primul TV OLED 8K de 88 inci din lume ”, spune Christoffer Østergaard Poulsen, vicepreședinte  Product Management la Bang & Olufsen.

Beovision Harmony a fost dezvăluit inițial la Milan Design Week în 2019 ca o combinație între artă și tehnologie, unde televizorul se pliază într-o formă sculpturală atunci când nu este folosit. Cele două margini de stejar și aluminiu ascund parțial ecranul negru, iar atunci când televizorul este pornit, panourile apare ca un fluture care își deschide aripile, iar ecranul se ridică deasupra lor până la înălțimea perfectă de vizionare.

Alegerea perfectă pentru filme și transmisiuni sportive

Televizorul Beovision Harmony TV cu o lungime de doi metri vine cu afișajul OLED 8K 2020 de la LG Electronics optimizat pentru Bang & Olufsen, și oferă o experiența cinematografică completă. Cu o rezoluție de 8K, oferind de patru ori mai multe detalii decât TV 4K și de 16 ori mai mult decât HDTV, este conceput pentru a oferi o calitate uimitoare a imaginii, performanțe îmbunătățite și funcții ale inteligentei artificiale pentru o vizionare perfectă a filmelor sau transmisiunilor sportive. În centrul televizorului se află mai multe tehnologii de bază avansate, în special noul procesor AI (Alpha) 9 Gen 3 AI. Acest procesor avansat permite o putere de procesare îmbunătățită și algoritmi de învățare profundă a inteligenței artificiale pentru a îmbunătăți calitatea imaginii și a permite o serie de caracteristici specializate pentru diferite tipuri de conținut.

În ceea ce privește sunetul, împreună cu sistemul de sunet cu trei canale preinstalat și subwoofer dual integrat, televizorul este compatibil cu programul de difuzoare Bang & Olufsen, permițând conectarea a până la opt difuzoare Beolab wireless pentru un sunet surround 7.1. Toate sursele pot fi controlate cu Beoremote One, o telecomandă realizată dintr-o singură bucată de aluminiu extrudate.

Finisaje exclusiviste și soluții personalizate

La finisajul existent din lemn de stejar și aluminiu natural, au fost adăugate recent alte două opțiuni la Beovision Harmony. Tonul cald de aluminiu a fost combinat cu stejar afumat și aluminiu cu nuc. Noile finisaje se vor potrivi cu opțiunile de finisare Beolab 50 și Beolab 90, creând o coerență vizuală între produse atunci când sunt incluse într-o experiență completă de home cinema. În cele din urmă, o personalizare completă a finisajelor pe Beovision Harmony, Beolab 50 și Beolab 90 este disponibilă pentru clienții care doresc să dețină ceva total unic.

Despre BANG & OLUFSEN

Bang & Olufsen este un brand audio audio de lux global, fondat în 1925 în Struer, Danemarca, de Peter Bang și Svend Olufsen a căror devotament și viziune rămân temelia companiei.Moștenirea bogată construită în jurul hotărârii neobosite de a crea produse care împing granițele tehnologiei audio continuă să plaseze compania în fruntea inovației audio.
Astăzi, fiecare produs Bang & Olufsen este îcaracterizat de combinația unică de sunet incredibil de clar, design atemporal și măiestrie inegalabilă.
Produsele audio inovatoare și progresive ale companiei sunt vândute în întreaga lume în magazinele monobrand Bang & Olufsen, online și în magazine multibrand. Compania are aproximativ 900 de angajați  și operează pe mai mult de 70 de piețe.Acțiunile lui Bang & Olufsen sunt listate la Nasdaq Copenhagen A / S.Pentru mai multe informații, vizitați și site-ul web al companiei la www.bang-olufsen.com

Nota: Informatiile din fiecare stire publicata in acest site a fost exacta la data la care a fost publicata. Firma ASBIS nu isi asuma responsabilitatea de a actualiza modificarile ulterioare legate de continutul stirilor sau a altor materiale publicate pe site. Persoanele care vizualizeaza materialele publicate nu trebuie sa se bazeze pe acele informatii ca fiind neschimbate dupa data publicarii.

 

Portofoliu ASBIS Romania