De unde cumpar?

ASBIS Romania ofera a larga gama de produse pentru Tehnologia Informatiei catre clientii din intreaga tara. Viziteaza sectiunea Revanzatorilor ASBIS pentru a gasi un partener IT din zona ta.

Stiri

Martie 23, 2020
Cele mai bune soluții pentru situații neprevăzute
Martie 20, 2020
Directorul executiv Perenio IoT, Serghei Kostevici, a făcut o prezentare la ...
Martie 20, 2020
Intel Corporation a anunțat în martie 2020 că și-a integrat cu succes motorul ...
Martie 16, 2020
Doi noi membri s-au alăturat familiei AMD EPYC Generația a 2-a
Martie 11, 2020
Optimizată pentru scară largă, timp de implementare rapid și performanțe ...
Martie 05, 2020
Super Micro Computer, Inc., lider global în domeniul tehnologiei, stocării, ...
ASBIS a fost premiat la Conferința Anuală a Partenerilor Seagate din Portugalia

Octombrie 16, 2018

ASBIS, Seagate, AWARD

ASBIS a fost premiat la Conferința Anuală a Partenerilor Seagate din Portugalia

ASBISC Enterprises PLC (WSE: ASB), a fost premiat cu “Seagate Surveillance Growth FY18” in Lisbon in timpul Seagate Partner Conference, September, 17, 2018.

Următoarele entități ASBIS: Emiratele Arabe Unite, Ucraina, Rusia, Belarus, România, Letonia, Cehia, Bulgaria și Slovacia au contribuit cel mai mult la rezultatele obținute.

"Observăm o creștere rapidă a pieței de supraveghere video și ne concentrăm atenția asupra acesteia, împreună cu Seagate, producătorul principal de soluții de stocare a datelor", a declarat Georgii Saprykin, director de produs și marketing, ASBISc Enterprises.

Despre ASBIS Group

ASBISc Enterprises PLC are birouri în 24 de țări cu sediul în Cipru și este specializată în distribuția produselor și soluțiilor tehnologiei informației și comunicațiilor de la furnizori globali, printre care Apple, AMD, Dell EMC, HPE, IBM, Infortrend, Lenovo, Mellanox, Microsoft, Netgear, Promise, Qlogic, Samsung, Seagate, Supermicro, Toshiba Western Digital și altele. Compania are filiale proprii în toată regiunea EMEA, peste 1.300 de angajați și 30.000 de clienți activi în peste 60 de țări din întreaga lume. Pentru mai multe informații, vizitați site-ul companiei la www.asbis.com.

Despre Seagate

Seagate Technology plc se află în fruntea industriei de stocare de peste 30 de ani. Seagate creează spațiu de stocare pentru experiența umană prin inovarea modului în care datele sunt stocate, partajate și utilizate. Aflați mai multe la www.seagate.com

Nota: Informatiile din fiecare stire publicata in acest site a fost exacta la data la care a fost publicata. Firma ASBIS nu isi asuma responsabilitatea de a actualiza modificarile ulterioare legate de continutul stirilor sau a altor materiale publicate pe site. Persoanele care vizualizeaza materialele publicate nu trebuie sa se bazeze pe acele informatii ca fiind neschimbate dupa data publicarii.

 

Portofoliu ASBIS Romania