De unde cumpar?

ASBIS Romania ofera a larga gama de produse pentru Tehnologia Informatiei catre clientii din intreaga tara. Viziteaza sectiunea Revanzatorilor ASBIS pentru a gasi un partener IT din zona ta.

Stiri

Iulie 07, 2020
AMD oferă consumatorilor mai multe opțiuni decât până acum cu noile procesoare ...
Iunie 29, 2020
În iunie 2020, Intel lansează procesoarele „Lakefield”, procesoare Intel Core ...
Iunie 25, 2020
Noi servere Supermicro cu PCIe Gen 4 complet optimizate pentru noile GPU-uri ...
Iunie 24, 2020
Dispunând de un design echilibrat Maximizarea resurselor de calcul, stocare și ...
Iunie 18, 2020
Centrele de date moderne vor obține o varietate de ingrediente pentru a fi ...
Iunie 12, 2020
Noile funcții includ recuperarea în caz de evenimente neprevăzute, bazată pe ...
ASBIS devine distribuitor Bang&Olufsen

Mai 25, 2020

ASBIS, Bang&Olufsen

ASBIS devine distribuitor Bang&Olufsen

Declaratie de presa - 25 Mai 2020

ASBISc Enterprises Plc, un important distribuitor de produse IT pe piețele emergente din Europa, Orientul Mijlociu și Africa, și producătorul brandurilor Prestigio, Canyon și Perenio, a devenit distribuitor Bang & Olufsen în Europa Centrală și de Est și țările Comunității Statelor Independente (CSI), cu excepția Rusiei. Contractul a intrat în vigoare la începutul lunii mai 2020.

ASBIS a fost aleasă de Bang & Olufsen deoarece este o companie cu 30 de ani de experiență, cu o poziție foarte puternică, de lider pe piețele sale de operații. Datorită acestui parteneriat, Bang & Olufsen intenționează să-și consolideze prezența în comerțul cu amănuntul în Europa Centrală și de Est și CSI.

„ASBIS are cunoștințe vaste despre industria electronicelor de consum și are o experiență bogată în Europa de Est și Centrală și aștept cu nerăbdare un parteneriat profitabil pentru ambele părți”, a spus Kristian Teär, CEO al Bang & Olufsen. „Împreună cu ASBIS vom putea să ne dezvoltăm afacerea, să ne apropiem de partenerii noștri de retail și să ne consolidăm prezența pe piețele cheie, și nu am nicio îndoială că, colaborarea cu unul dintre distribuitorii de top din această regiune ne ajută să ne creștem vânzările. "

„ASBIS este un important distribuitor de produse IT și electronice de consum pe piețele Europei Centrale și de Est și în CSI.Avem o acoperire geografică extinsă pe piețele în curs de dezvoltare dinamică și 30 de ani de experiență în această industrie ”, a declarat Siarhei Kostevitch, CEO și președinte al consiliului de administrație ASBISc Enterprises Plc.„Credem că Bang & Olufsen are un potențial neexploatat și că putem ajuta la realizarea acestuia cu ideile și expertiza noastră.Parteneriatul cu un brand atât de cunoscut și de prestigiu precum Bang & Olufsen este, de asemenea, o oportunitate ideală pentru ASBIS de a-și extinde portofoliul cu produse audio de lux și cooperarea cu partenerii de retail locali pentru a ne consolida experiența și vânzările. "

Despre ASBIS

ASBISc Enterprises PLC (WSE: ASB) are reprezentanțe în 27 de țări, sediul central în Cipru și este specializată în distribuirea de produse și soluții de tehnologie a informațiilor și comunicațiilor de la furnizori mondiali, inclusiv Apple, AMD, Acer, Dell, Intel, Lenovo, Microsoft, Samsung, Seagate, Toshiba, WD. Compania are propriile sale filiale în toată regiunea EMEA, aproape de 1.800 de angajați și 20.000 de clienți activi în peste 56 de țări de pe glob. Pentru mai multe informații, vizitați site-ul web al companiei la www.asbis.com.

Despre  BANG & OLUFSEN

Bang & Olufsen este un brand audio audio de lux global, fondat în 1925 în Struer, Danemarca, de Peter Bang și Svend Olufsen a căror devotament și viziune rămân temelia companiei.Moștenirea bogată construită în jurul hotărârii neobosite de a crea produse care împing granițele tehnologiei audio continuă să plaseze compania în fruntea inovației audio.
Astăzi, fiecare produs Bang & Olufsen este îcaracterizat de combinația unică de sunet incredibil de clar, design atemporal și măiestrie inegalabilă.
Produsele audio inovatoare și progresive ale companiei sunt vândute în întreaga lume în magazinele monobrand Bang & Olufsen, online și în magazine multibrand. Compania are aproximativ 900 de angajați  și operează pe mai mult de 70 de piețe.Acțiunile lui Bang & Olufsen sunt listate la Nasdaq Copenhagen A / S.Pentru mai multe informații, vizitați și site-ul web al companiei la www.bang-olufsen.com

Nota: Informatiile din fiecare stire publicata in acest site a fost exacta la data la care a fost publicata. Firma ASBIS nu isi asuma responsabilitatea de a actualiza modificarile ulterioare legate de continutul stirilor sau a altor materiale publicate pe site. Persoanele care vizualizeaza materialele publicate nu trebuie sa se bazeze pe acele informatii ca fiind neschimbate dupa data publicarii.

 

Portofoliu ASBIS Romania