De unde cumpar?

ASBIS Romania ofera a larga gama de produse pentru Tehnologia Informatiei catre clientii din intreaga tara. Viziteaza sectiunea Revanzatorilor ASBIS pentru a gasi un partener IT din zona ta.

Stiri

Iulie 07, 2020
AMD oferă consumatorilor mai multe opțiuni decât până acum cu noile procesoare ...
Iunie 29, 2020
În iunie 2020, Intel lansează procesoarele „Lakefield”, procesoare Intel Core ...
Iunie 25, 2020
Noi servere Supermicro cu PCIe Gen 4 complet optimizate pentru noile GPU-uri ...
Iunie 24, 2020
Dispunând de un design echilibrat Maximizarea resurselor de calcul, stocare și ...
Iunie 18, 2020
Centrele de date moderne vor obține o varietate de ingrediente pentru a fi ...
Iunie 12, 2020
Noile funcții includ recuperarea în caz de evenimente neprevăzute, bazată pe ...
Grupul ASBIS, distribuitor IT important și NVIDIA, lider în domeniul computing vizual, au semnat un acord de parteneriat

Mai 18, 2020

ASBIS, NVIDIA

Grupul ASBIS, distribuitor IT important și NVIDIA, lider în domeniul computing vizual, au semnat un acord de parteneriat

În primul trimestru al anului 2020, NVIDIA Partner Network (NPN) a aprobat participarea grupului ASBIS la rețeaua de parteneri NVIDIA.

ASBIS a devenit partener de integrare a soluțiilor Tesla și Quadro, precum și furnizor de soluții vGPU.

ASBIS Group - distribuitor de produse și soluții în tehnologiile informației și comunicațiilor - anunță cooperarea cu NVIDIA - cel mai mare dezvoltator de unități de procesare grafică (GPU) și sisteme pe cipuri (SoC) pentru industria jocurilor video, sfera de vizualizare profesională, calculatoare de înaltă performanță și industria auto. NVIDIA Partner Network (NPN) este proiectat pentru acei parteneri al căror model de activitate principal este revânzarea cu valoare adăugată a produselor NVIDIA, soluțiile bazate pe NVIDIA și tehnologiile NVIDIA.

Valoarea acordului

În prezent, cele mai mari industrii din lume, cum ar fi transportul, logistica, producția, asistența medicală, robotica, orașele inteligente și comerțul cu amănuntul se ocupă de calculul accelerat AI. De exemplu, industria jocurilor este în creștere exponențială, la fel și cererea pentru o grafică 3D mai bună. Pentru a răspunde cerințelor pieței, NVIDIA a îmbunătățit GPU-ul prin combinarea ultimelor inovații în realitate virtuală, calcul performant și inteligență artificială. De acum, ASBIS va prezenta clienții săi ultimele realizări tehnologice.

Integrarea in Programul de Parteneriat NVIDIA

Grupul ASBIS devine participant la rețeaua de parteneri NVIDIA, care presupune cooperare reciproc avantajoasă pentru grafică vizuală, calcul performant și AI pe piețele potențiale. Avantajul cheie pentru ASBIS este de a deveni reprezentant NVIDIA autorizat oficial la nivel local pentru a vinde ș produsele NVIDIA, precum și pentru a îndeplini alte funcții conexe. În plus, prin semnarea acordului, grupul ASBIS obține acces la resursele vaste de materiale NVIDIA, inclusiv:
 

• prezentări, documente tehnice și instrumente de vânzare: acces imediat la o bază de date vastă cu diverse instrumente de vânzare - fișe tehnice, studii de caz, reacții ale clienților, prezentări, comparații etc., toate sunt gata pentru utilizare imediată și sunt foarte profesionale.
• materiale și instrumente de marketing: ca partener, ASBIS este eligibil să atingă resurse de marketing și fonduri de marketing, oferindu-le acestora posibilitatea de a găzdui propriile lor seminarii cu suport NVIDIA ideal pentru combinarea cu, de exemplu, seminarii de servere.
• instruiri și certificări: orice persoană poate parcurge seturi de instruire și certificare, atât pentru educație personală, cât și profesională ASBIS.

 

Ce spun NVIDIA și ASBIS despre acordul de cooperare

„Recent, am obținut parteneriatul NVIDIA pentru plăcile grafice TESLA și Quadro și a tehnologiei vGPU. Ne aduce la un nou nivel de cooperare și ne oferă posibilitatea de a ne implica în proiectele NVIDIA, de a înregistra oferte și de a folosi resursele NVIDIA. Parteneriatul cu NVIDIA ne va ajuta să ne consolidăm gama de produse și să oferim soluții de vârf pentru clienții noștri din întreaga lume. "- a spus Georgii Saprykin, director de produse și marketing la ASBISc Enterprises PLC.

.„Ne bucurăm să extindem cooperarea cu ASBIS, o companie cu o evoluție dinamică, și  o rețea largă de reprezentanțe. Participarea la NPN oferă partenerului nostru o gamă largă de beneficii și recompense și ne ajută să creștem, să ne extindem structura fizică în întreaga lume, să ne creștem veniturile și, ca urmare, să continuăm să evoluăm tehnologic și să oferim clienților din întreaga lume soluții inovatoare. ” - spune Michael Liebenthron, NVIDIA Partner Business Manager.

Despre ASBIS

ASBISc Enterprises PLC (WSE: ASB) are reprezentanțe în 27 de țări, sediul central în Cipru și este specializată în distribuirea de produse și soluții de tehnologie a informațiilor și comunicațiilor de la furnizori mondiali, inclusiv Apple, AMD, Acer, Dell, Intel, Lenovo, Microsoft, Samsung, Seagate, Toshiba, WD. Compania are propriile sale filiale în toată regiunea EMEA, aproape de 1.800 de angajați și 20.000 de clienți activi în peste 56 de țări de pe glob. Pentru mai multe informații, vizitați site-ul web al companiei la www.asbis.com.

Despre  NVIDIA

NVIDIA (NASDAQ: NVDA) o companie americană de tehnologie din Delaware, cu sediul în Santa Clara, California.Corporația se concentrează pe dezvoltarea unităților de procesare grafică (GPU), precum și a sistemelor bazate pe cipuri (SoC).În 2014, NVIDIA și-a diversificat activitatea pe patru piețe: jocuri, vizualizare profesională, centru de date și automotive și a adăugat recent Artificial Intelligence, o a cincea zonă de dezvoltareMai multe informații pe: http://nvidianews.nvidia.com

   

Nota: Informatiile din fiecare stire publicata in acest site a fost exacta la data la care a fost publicata. Firma ASBIS nu isi asuma responsabilitatea de a actualiza modificarile ulterioare legate de continutul stirilor sau a altor materiale publicate pe site. Persoanele care vizualizeaza materialele publicate nu trebuie sa se bazeze pe acele informatii ca fiind neschimbate dupa data publicarii.

 

Portofoliu ASBIS Romania