De unde cumpar?

ASBIS Romania ofera a larga gama de produse pentru Tehnologia Informatiei catre clientii din intreaga tara. Viziteaza sectiunea Revanzatorilor ASBIS pentru a gasi un partener IT din zona ta.

Stiri

Iulie 08, 2019
Tehnologizate pentru a inspira gameri, streameri si creatori. Procesoarele ...
Iunie 14, 2019
Minsk, Belarus, 13 iunie 2019. Prestigio și Clevetura prezintă prima tastatură ...
Iunie 12, 2019
Radeon ™ RX introduce o serie de produse bazate pe o nouă arhitectură, perfecte ...
Iunie 11, 2019
ASBIS Romania lansează ASBIS Cloud Marketplace
Iunie 04, 2019
AMD prezintă cele mai noi modele de procesoare la Computex 2019
Procesoarele AMD Ryzen din Seria 3000 sunt disponibile acum!

Iulie 08, 2019

AMD, RYZEN

Procesoarele AMD Ryzen din Seria 3000 sunt disponibile acum!

Tehnologizate pentru a inspira gameri, streameri si creatori. Procesoarele Ryzen™ Seria 3000 de la AMD, cele mai avansate¹ procesoare de desktop din lume, nu sunt doar performante, sunt proiectate sa castige.

BUY ONLINE

AMD Ryzen 3000 Series

 

Cea mai noua performanta

Viteza mai mare, mai multa memorie si o latime de banda mai mare decat generatia precedenta. Procesoarele de generatia a 3-a AMD Ryzen™ cu “Zen 2” core²  pe 7nm stabilesc standardul pentru performante ridicate: tehnologie de productie exclusiva, randament pe-chip istoric si performante generale de joc revolutionare. De la inceput, procesoarele Ryzen™ de genereatia a 3-a de la AMD au fost proiectate cu aceasta filozofie, de a depasi asteptarile si a stabili un nou standard pentru procesoarele de jocuri de inalta performanta. Si exact asta fac.

Tehnologie inegalabila

Procesoarele AMD Ryzen™ de generatia a 3-a sunt construite folosind cea mai avansata tehnologie de productie pe 7nm. In combinatie cu coolerele Wraith, procesoarele AMD Ryzen™ asigura performantele necesare castigarii jocurilor in timp ce iti mentin sistemul uimitor de silentios si rece. Inteligenta retelei neurale a procesoarelor Ryzen se poate adapta sarcinilor tale. Acesta este avantajul pe care-l obtii atunci cand ai cel mai avansat procesor de jocuri din lume.

Inovatie extraordinara

Procesoarele AMD Ryzen de generatia a 3-a dispun de suport pentru primul sistem de conectare PCIe® 4.0 pentru a se adapta celor mai avansate placi de baza, placi grafice si tehnologii de stocare disponibile. Procesoarele AMD Ryzen™ de generatia a 3-a sunt compatibile si inapoi cu versiunile precedente de placi de baza, oferind o valoare fara precedent si o performanta fara compromisuri. 

Jocurile la 1080p incep aici

Ca parte a seriei Ryzen 3000 series, procesoarele pentru desktop AMD Ryzen™ de generatia a 2-a cu placa video Radeon™ dispun de grafica rapida. Combina puternicul procesor Ryzen™ cu solida placa grafica Radeon™ pentru gaming de inalta performanta, totul fara necesitatea unei placi video independente. Ia-ti un procesor AMD Ryzen de generatia a 2-a cu placa video Radeon pentru a te alatura milioanelor de gameri de pe PC din intreaga lume.

Rezolva lucrurile

Atunci cand ai terminat de jucat, treci la efectuarea sarcinilor rapid si fara efort cu procesoarele AMD Ryzen™ de generatia a 2-a cu placa video Radeon™, parte a seriei AMD Ryzen 3000. Aplicatii pentru birou, editare de fotografii, navigare pe web si urmarirea de streamere de top sunt extrem de simple datorita procesarii cu fire de executie multiple. Procesoarele AMD Ryzen™ cu placa video Radeon™ sunt sustinute pentru a oferi o fidelitate de inalta performanta pe care o poti vedea.

Procesoarele Ryzen™ din Seria 3000 de la AMD ofera tehnologii inegalabile pentru performante exceptionale. Incearca Precision Boost Overdrive⁵, Precision Boost 2, Pure Power si AMD StoreMI si controleaza toate aceste tehnologii si mai mult cu procesoarele Ryzen™ din Seria 3000 de la AMD. Deschide o noua lume de jocuri si posibilitati de productivitate.  

Procesoarele Ryzen™ din Seria 3000 de la AMD sunt disponibile acum!  Pentru mai multe informatii si comenzi contacteaza accountul alocat de la ASBIS!

 

Nota: Informatiile din fiecare stire publicata in acest site a fost exacta la data la care a fost publicata. Firma ASBIS nu isi asuma responsabilitatea de a actualiza modificarile ulterioare legate de continutul stirilor sau a altor materiale publicate pe site. Persoanele care vizualizeaza materialele publicate nu trebuie sa se bazeze pe acele informatii ca fiind neschimbate dupa data publicarii.

 

Portofoliu ASBIS Romania