De unde cumpar?

ASBIS Romania ofera a larga gama de produse pentru Tehnologia Informatiei catre clientii din intreaga tara. Viziteaza sectiunea Revanzatorilor ASBIS pentru a gasi un partener IT din zona ta.

Stiri

Iulie 07, 2020
AMD oferă consumatorilor mai multe opțiuni decât până acum cu noile procesoare ...
Iunie 29, 2020
În iunie 2020, Intel lansează procesoarele „Lakefield”, procesoare Intel Core ...
Iunie 25, 2020
Noi servere Supermicro cu PCIe Gen 4 complet optimizate pentru noile GPU-uri ...
Iunie 24, 2020
Dispunând de un design echilibrat Maximizarea resurselor de calcul, stocare și ...
Iunie 18, 2020
Centrele de date moderne vor obține o varietate de ingrediente pentru a fi ...
Iunie 12, 2020
Noile funcții includ recuperarea în caz de evenimente neprevăzute, bazată pe ...
AMD EPYC - redefinirea centrelor de date moderne

Iunie 05, 2020

ASBIS, AMD, Webinar

AMD EPYC - redefinirea centrelor de date moderne

AMD & ASBIS Webinar

Pe parcursul acestui webinar, AMD va prezenta procesoarele EPYC și cum se pot accelera diferite sarcini de lucru și consolida serverele instalate, făcând modalitățile de calcul mai sigure. Vom descrie, de asemenea, noua gamă de EPYC de înaltă frecvență 7Fx2, anunțată recent de AMD. La rândul său, ASBIS va descrie noul program promoțional, care oferă pachete atractive pentru platforme de server, bazate pe procesoarele AMD EPYC

Speakers: 

 

Joi,11 Iunie, 2020 

Inregistreaza-te acum!

AMD - Alexey Nechuyatov, - Sr. Product Marketing Manager, Datacenter BU, EMEA. 
ASBIS – Radu Dinu, - Business Development Manager – AMD EPYC Servers

Alexey Nechuyatov s-a alăturat AMD în mai 2019 pentru a oferi suport tehnică în regiunea EMEA. Alexey este un profesionist experimentat IT în marketingul internațional de produse și dezvoltarea afacerilor. Experiența sa anterioară include diverse roluri în companii precum Dell, AMD, ASBIS și Intel.

 

Radu Dinu s-a alăturat ASBIS în 2018 pentru a dezvolta activitatea AMD EPYC Server în ASBIS. Experiențele sale anterioare în vânzări și dezvoltare de business în companii precum Telekom, Canon și Intel l-au ajutat să îmbrățișeze acest nou rol cu entuziasm și rezultate bune.

 

 Inregistreaza-te (EN) 15:00

 

Nota: Informatiile din fiecare stire publicata in acest site a fost exacta la data la care a fost publicata. Firma ASBIS nu isi asuma responsabilitatea de a actualiza modificarile ulterioare legate de continutul stirilor sau a altor materiale publicate pe site. Persoanele care vizualizeaza materialele publicate nu trebuie sa se bazeze pe acele informatii ca fiind neschimbate dupa data publicarii.

 

Portofoliu ASBIS Romania