De unde cumpar?

ASBIS Romania ofera a larga gama de produse pentru Tehnologia Informatiei catre clientii din intreaga tara. Viziteaza sectiunea Revanzatorilor ASBIS pentru a gasi un partener IT din zona ta.

Stiri

Octombrie 13, 2017
În calitate de lideri din industrie, Dell și Kensington abordează subiectul ...
August 21, 2017
ASBIS devine distribuitor oficial de solutii INFINIDAT pe noi piete, precum ...
Iulie 11, 2017
Cel mai vast portofoliu cu noile plăci de bază dual-socket și single-socket și ...
Iulie 06, 2017
Dezvoltate pentru scalabilitate și programabilitate ridicată, seria Spectrum-2 ...

Deveniti clientul nostru

Daca doriti sa deveniti clientul ASBIS Romania va rugam sa ne transmiteti un mesaj in pagina de contact, pentru a primi toate informatiile necesare inregistrarii.

StorageCraft Cloud Backup cu suport Microsoft Azure

Iunie 21, 2017

StorageCraft

StorageCraft Cloud Backup cu suport Microsoft Azure

Suntem incantati să anunțăm suportul pentru crearea unui backup pe un cont Azure definit de utilizator atunci când folositi StorageCraft® Cloud Backup pentru Office 365 și G Suite de la Google.

Acum puteți alege să creați copiile de rezervă pe un cont Azure definit de utilizator sau în Amazon S3. Backup-ul in Microsoft Azure va fi disponibil doar pentru conturile noi - conturile existente vor continua să fie susținute la Amazon S3. Pentru a adăuga Azure la StorageCraft Cloud Backup, urmați instrucțiunile pas cu pas din User Guide.

De asemenea, lansarea aduce actualizări și îmbunătățiri la raportare. Puteți găsi detalii suplimentare despre această versiune ulterioară în Release Notes (ReadMe file).

Flexibilitate Redefinita
StorageCraft Cloud Backup asigură protecția datelor Microsoft Office 365 și G Suite. După configurare, backup-urile se întâmplă automat. În cazul unei pierderi de date neprevăzute, recuperați fișiere individuale sau dosare întregi în câteva secunde. Aveți flexibilitatea de a avea backup-urile direcționate către conturile Amazon S3 sau Azure.

Testeaza-l acum! Solicita propriul tau cont completand informatiile din acest link.

Nota: Informatiile din fiecare stire publicata in acest site a fost exacta la data la care a fost publicata. Firma ASBIS nu isi asuma responsabilitatea de a actualiza modificarile ulterioare legate de continutul stirilor sau a altor materiale publicate pe site. Persoanele care vizualizeaza materialele publicate nu trebuie sa se bazeze pe acele informatii ca fiind neschimbate dupa data publicarii.

Portofoliu ASBIS Romania