De unde cumpar?

ASBIS Romania ofera a larga gama de produse pentru Tehnologia Informatiei catre clientii din intreaga tara. Viziteaza sectiunea Revanzatorilor ASBIS pentru a gasi un partener IT din zona ta.

Stiri

Octombrie 13, 2017
În calitate de lideri din industrie, Dell și Kensington abordează subiectul ...
August 21, 2017
ASBIS devine distribuitor oficial de solutii INFINIDAT pe noi piete, precum ...
Iulie 11, 2017
Cel mai vast portofoliu cu noile plăci de bază dual-socket și single-socket și ...
Iulie 06, 2017
Dezvoltate pentru scalabilitate și programabilitate ridicată, seria Spectrum-2 ...

Deveniti clientul nostru

Daca doriti sa deveniti clientul ASBIS Romania va rugam sa ne transmiteti un mesaj in pagina de contact, pentru a primi toate informatiile necesare inregistrarii.

Mellanox lansează Spectrum-2 – cea mai scalabilă soluție de switch-uri Ethernet de 200 și 400 Gigabit din lume

Iulie 06, 2017

Mellanox, Spectrum, Spectrum 2

Mellanox lansează Spectrum-2 – cea mai scalabilă soluție de switch-uri Ethernet de 200 și 400 Gigabit din lume

Dezvoltate pentru scalabilitate și programabilitate ridicată, seria Spectrum-2 permite realizarea celor mai eficiente soluții Cloud, Hyperscale și Enterprise Data Center.


Switch-urile Spectrum-2 de la Mellanox oferă conectivitate Ethernet cu până la 16 porturi de 400GbE, 32 de porturi de 200GbE, 64 de porturi de 100GbE și 128 de porturi de 50GbE și 25GbE. Seria noua dispune de un set bogat de îmbunătățiri, inclusiv flexibilitate crescută și densitate a porturilor, toate acestea pentru a construi o varietate de platforme switch optimizate pentru Cloud, Hyperscale, Enterprise Data Center, Big Data, Inteligenta Artificiala, aplicatii de stocare, financiare și multe altele.

Spectrum-2 este primul switch Ethernet de 200G si 400G ce oferî adaptive routing și load balancing în timp ce garantează Zero Packet Loss și Unconditional Port Performance. Aceste funcționalități asigură rețelei predictibilitate și performanță de nivel foarte înalt. Aceasta soluție dublează capacitatea datelor având și cea mai mica latență (300 nanosecunde), cu 1,4 mai redusă decât toate celelalte alternative.

Spectrum-2 este, în continuare, fundația ideală pentru a conecta echipamentele Ethernet de stocare la următoarea generație de platforme high-performance bazate pe Flash, aceasta combinând agilitatea și scalabilitatea oferită de Cloud cu fiabilitatea enterprise.

Spectrum-2 extinde capabilitatile primei generații de Spectrum, alte cărei soluții sunt implementate în mii de data centere din lume. Spectrum permite managerilor IT să obțină performanță și eficiență de top pentru infrastructura 10G și mai mare și să realizeze o migrare eficientă și economică de la viteza 10G la vitezele 25G, 50G si 100G.
 

Întreaga știre poate fi vizualizata aici.

Pentru mai multe informații despre soluțiile Mellanox vă rugăm să ne scrieți la adresa vad@asbis.ro

Nota: Informatiile din fiecare stire publicata in acest site a fost exacta la data la care a fost publicata. Firma ASBIS nu isi asuma responsabilitatea de a actualiza modificarile ulterioare legate de continutul stirilor sau a altor materiale publicate pe site. Persoanele care vizualizeaza materialele publicate nu trebuie sa se bazeze pe acele informatii ca fiind neschimbate dupa data publicarii.

Portofoliu ASBIS Romania